kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 21 Haziran 2020 #11 LeonS.Kennedy dedi: Ücretsiz mi? Genişletmek için tıkla... Apowersoft ücretsiz Icescream filigranlı.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #12 kerobey dedi: Apowersoft ücretsiz Icescream filigranlı. Genişletmek için tıkla... Apowersoft, onlineymiş. Başka yok mu acaba?
kerobey dedi: Apowersoft ücretsiz Icescream filigranlı. Genişletmek için tıkla... Apowersoft, onlineymiş. Başka yok mu acaba?
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 21 Haziran 2020 #13 Ekran kaydedicisini ne için istiyorsun? LeonS.Kennedy dedi: Apowersoft, onlineymiş. Başka yok mu acaba? Genişletmek için tıkla...
Ekran kaydedicisini ne için istiyorsun? LeonS.Kennedy dedi: Apowersoft, onlineymiş. Başka yok mu acaba? Genişletmek için tıkla...
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #14 kerobey dedi: Ekran kaydedicisini ne için istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir durum için -25 saniyelik bile olsa- çekip, arkadaşlara yahut bir yerde paylaşmak için istiyorum. Öyle Youtube'a falan koymak için değil.
kerobey dedi: Ekran kaydedicisini ne için istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir durum için -25 saniyelik bile olsa- çekip, arkadaşlara yahut bir yerde paylaşmak için istiyorum. Öyle Youtube'a falan koymak için değil.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Haziran 2020 #15 FPS'i önemsemiyorsanız HyperCam veya CamStudio (Camtasia değil). Ya da D3DGear.
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 21 Haziran 2020 #16 LeonS.Kennedy dedi: Az önce indirip kurdum ve 32bit desteklemediğini farkettim. Genişletmek için tıkla... Destekliyor.
LeonS.Kennedy dedi: Az önce indirip kurdum ve 32bit desteklemediğini farkettim. Genişletmek için tıkla... Destekliyor.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #17 147472 dedi: Destekliyor. Genişletmek için tıkla... İndirdim ve kurdum, "Sisteminiz 32bit ve sisteminizle uyumlu değil." demişti halbuki. Razer Hyundai dedi: FPS'i önemsemiyorsanız HyperCam veya CamStudio (Camtasia değil). Ya da D3DGear. Genişletmek için tıkla... FPS önemsenir, çünkü pozisyon anlatırken bozuk bozuk anlatmak istemiyorum
147472 dedi: Destekliyor. Genişletmek için tıkla... İndirdim ve kurdum, "Sisteminiz 32bit ve sisteminizle uyumlu değil." demişti halbuki. Razer Hyundai dedi: FPS'i önemsemiyorsanız HyperCam veya CamStudio (Camtasia değil). Ya da D3DGear. Genişletmek için tıkla... FPS önemsenir, çünkü pozisyon anlatırken bozuk bozuk anlatmak istemiyorum
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 21 Haziran 2020 #18 LeonS.Kennedy dedi: İndirdim ve kurdum, "Sisteminiz 32bit ve sisteminizle uyumlu değil." demişti halbuki. FPS önemsenir, çünkü pozisyon anlatırken bozuk bozuk anlatmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış indirmişsin, sitesine girip 32 bit indiriniz.
LeonS.Kennedy dedi: İndirdim ve kurdum, "Sisteminiz 32bit ve sisteminizle uyumlu değil." demişti halbuki. FPS önemsenir, çünkü pozisyon anlatırken bozuk bozuk anlatmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış indirmişsin, sitesine girip 32 bit indiriniz.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #19 147472 dedi: Yanlış indirmişsin, sitesine girip 32 bit indiriniz. Genişletmek için tıkla... Şu an indiriyorum. Herhangi bir ücret yahut aşırı bir gereksinimler istiyor mu hocam? biraz endişelerim var da Edit: Evet, 32bit destekliyormuş. Şu an kullanmaktayım. Teşekkür ederim
147472 dedi: Yanlış indirmişsin, sitesine girip 32 bit indiriniz. Genişletmek için tıkla... Şu an indiriyorum. Herhangi bir ücret yahut aşırı bir gereksinimler istiyor mu hocam? biraz endişelerim var da Edit: Evet, 32bit destekliyormuş. Şu an kullanmaktayım. Teşekkür ederim
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 21 Haziran 2020 #20 LeonS.Kennedy dedi: Şu an indiriyorum. Herhangi bir ücret yahut aşırı bir gereksinimler istiyor mu hocam? biraz endişelerim var da Genişletmek için tıkla... Ücretsiz ama istediğim sistem oyuna göre değişir.
LeonS.Kennedy dedi: Şu an indiriyorum. Herhangi bir ücret yahut aşırı bir gereksinimler istiyor mu hocam? biraz endişelerim var da Genişletmek için tıkla... Ücretsiz ama istediğim sistem oyuna göre değişir.