Ekran yanıp sönüyor

Batuhan514511

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar kendi kendine olmuş. Sabah kalktığımda fark ettim arada düzeliyor ama 2 gündür böyle. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ekran kartından yada monitörden büyük ihtimalle. Ekran kartını çıkarıp onboarda tak veya monitörü başka bir cihazda dene. Yine aynı sorun varsa sorun ekran kartında.

Ekrana karanlıık bir görüntü gelince mi yoks her zaman mı karanlık görüntü çıkınca kararıyor ise monitör tuşlarından dcr mod u kaptman yeterli.

Ekrana karanlıık bir görüntü gelince mi yoks her zaman mı karanlık görüntü çıkınca kararıyor ise monitör tuşlarından dcr mod u kaptman yeterli.
Her zaman oluyor.
Ya ekran kartından yada monitörden büyük ihtimalle. Ekran kartını çıkarıp onboarda tak veya monitörü başka bir cihazda dene. Yine aynı sorun varsa sorun ekran kartında.
Onboardı denedim değişen birşey olmuyor yüksek olasılıkla monitörden kaynaklı. Ama neden bazen olup bazen olmadıgını anlamıyorum.Arada kendi kendine hiçbirşey yapmadan geçiyor.

Her zaman oluyor.

Onboardı denedim değişen bir şey olmuyor yüksek olasılıkla monitörden kaynaklı. Ama neden bazen olup bazen olmadıgını anlamıyorum. Arada kendi kendine hiçbir şey yapmadan geçiyor.

Dediğim ayarı yapmayı dene belki düzelir ya da güç tüketimi ayarlarını düzenle başka fikrim yok umarım çözersin :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı