arslanomerr Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran yansıtırken üst ve alt kısımları siyah kalıyor ne yapabilirim?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 28 Mart 2025 #2 Hangi programı kullanıyorsunuz yansıtma için? Televizyonun görüntü ayarlarini değiştirmeyi denediniz mi?
Hangi programı kullanıyorsunuz yansıtma için? Televizyonun görüntü ayarlarini değiştirmeyi denediniz mi?
Eftal efo Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 Kumandada TV en boy ayarı ( resim modu ) yapmalısın.
arslanomerr Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Hangi programı kullanıyorsunuz yansıtma için? Televizyonun görüntü ayarlarini değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Program kullanmıyorum. LG tv miracast kullanıyorum telefonda ekran yansıtma özelliği var
Sakuya Izayoi dedi: Hangi programı kullanıyorsunuz yansıtma için? Televizyonun görüntü ayarlarini değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Program kullanmıyorum. LG tv miracast kullanıyorum telefonda ekran yansıtma özelliği var