ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 28 Ağustos 2022 #1 Televizyon sunny başka TV'yi görüyor ama benim TV'yi görmüyor aynı ağa bağlıyız nasıl çözebilirim?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.247 Çözümler 55 28 Ağustos 2022 #2 ooredoo dedi: Televizyon sunny başka TV'yi görüyor ama benim TV'yi görmüyor aynı ağa bağlıyız nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Başka telefonda denediniz mi?
ooredoo dedi: Televizyon sunny başka TV'yi görüyor ama benim TV'yi görmüyor aynı ağa bağlıyız nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Başka telefonda denediniz mi?
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 28 Ağustos 2022 #3 AnotherJourney dedi: Başka telefonda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. AnotherJourney dedi: Başka telefonda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef sonuç hüsran yine aynı başka TV'yi görüyor benim TV'yi görmüyor sunny TV de bir ayar olabilir mi? Son düzenleme: 28 Ağustos 2022
AnotherJourney dedi: Başka telefonda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. AnotherJourney dedi: Başka telefonda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef sonuç hüsran yine aynı başka TV'yi görüyor benim TV'yi görmüyor sunny TV de bir ayar olabilir mi?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.247 Çözümler 55 28 Ağustos 2022 #4 ooredoo dedi: Deneyeceğim. Maalesef sonuç hüsran yine aynı başka TV'yi görüyor benim TV'yi görmüyor sunny TV de bir ayar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim başka bir telefonla sunny TV'ye bağlanmaya çalışın.
ooredoo dedi: Deneyeceğim. Maalesef sonuç hüsran yine aynı başka TV'yi görüyor benim TV'yi görmüyor sunny TV de bir ayar olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim başka bir telefonla sunny TV'ye bağlanmaya çalışın.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 28 Ağustos 2022 #5 AnotherJourney dedi: Demek istediğim başka bir telefonla sunny TV'ye bağlanmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam normalde Honor'la deniyordum Samsung'la denedim olmadı.
AnotherJourney dedi: Demek istediğim başka bir telefonla sunny TV'ye bağlanmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam normalde Honor'la deniyordum Samsung'la denedim olmadı.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.247 Çözümler 55 28 Ağustos 2022 #6 ooredoo dedi: Denedim hocam normalde Honor'la deniyordum Samsung'la denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman Tv de problem var. TV smart veya android değil mi? Daha önce yaptınız mı herhangi bir ekran yansıtma?
ooredoo dedi: Denedim hocam normalde Honor'la deniyordum Samsung'la denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman Tv de problem var. TV smart veya android değil mi? Daha önce yaptınız mı herhangi bir ekran yansıtma?
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 29 Ağustos 2022 #7 AnotherJourney dedi: O zaman TV de problem var. TV Smart veya Android değil mi? Daha önce yaptınız mı herhangi bir ekran yansıtma? Genişletmek için tıkla... TV Smart TV daha önceden bir tane akrabam yapmıştı oluyordu ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum ve Smart TV normal sunny TVlere göre biraz eski gibi istiyorsanız görsel yükleyebilirim.
AnotherJourney dedi: O zaman TV de problem var. TV Smart veya Android değil mi? Daha önce yaptınız mı herhangi bir ekran yansıtma? Genişletmek için tıkla... TV Smart TV daha önceden bir tane akrabam yapmıştı oluyordu ama şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum ve Smart TV normal sunny TVlere göre biraz eski gibi istiyorsanız görsel yükleyebilirim.