D DemirkanK Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Oyun oynarken yırtılma yaşıyorum monitörde nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı? Ve üstüne kasma hissi veriyor vysnc açık Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
Oyun oynarken yırtılma yaşıyorum monitörde nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı? Ve üstüne kasma hissi veriyor vysnc açık
QuickTimeEvent_Lover Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #11 DemirkanK dedi: Denetim Masası ayarlarını gösterme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları? Artı 0 Eksi
DemirkanK dedi: Denetim Masası ayarlarını gösterme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi ayarları?
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.952 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #12 DemirkanK dedi: Açık. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun driver muhtamelen varsa daha yeni bir sürüme geçin yoksa biraz eski bir sürüme geçip test edin. Artı 0 Eksi
DemirkanK dedi: Açık. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun driver muhtamelen varsa daha yeni bir sürüme geçin yoksa biraz eski bir sürüme geçip test edin.
KS KS D DemirkanK Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #13 QuickTimeEvent_Lover dedi: Hangi ayarları? Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası merta0567 dedi: Hocam sorun driver muhtamelen varsa daha yeni bir sürüme geçin yoksa biraz eski bir sürüme geçip test edin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misin? Artı 0 Eksi
QuickTimeEvent_Lover dedi: Hangi ayarları? Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası merta0567 dedi: Hocam sorun driver muhtamelen varsa daha yeni bir sürüme geçin yoksa biraz eski bir sürüme geçip test edin. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misin?
QuickTimeEvent_Lover Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #14 DemirkanK dedi: NVIDIA Denetim Masası. Genişletmek için tıkla... Ben AMD kullanıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS D DemirkanK Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #15 merta0567 dedi: Hocam sorun driver muhtamelen varsa daha yeni bir sürüme geçin yoksa biraz eski bir sürüme geçip test edin. Genişletmek için tıkla... Hocam yardım eder misin Artı 0 Eksi
merta0567 dedi: Hocam sorun driver muhtamelen varsa daha yeni bir sürüme geçin yoksa biraz eski bir sürüme geçip test edin. Genişletmek için tıkla... Hocam yardım eder misin
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.952 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #16 DemirkanK dedi: Hocam yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanıyorum. Dediğimi yapın düzelme ihtimali var. DemirkanK dedi: Hocam yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 10 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
DemirkanK dedi: Hocam yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanıyorum. Dediğimi yapın düzelme ihtimali var. DemirkanK dedi: Hocam yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS D DemirkanK Centipat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #17 merta0567 dedi: NVIDIA kullanıyorum. Dediğimi yapın düzelme ihtimali var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ayarları yaptım deniyeceğim şimdi Artı 0 Eksi
merta0567 dedi: NVIDIA kullanıyorum. Dediğimi yapın düzelme ihtimali var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ayarları yaptım deniyeceğim şimdi