Mete Konaş Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 6 6 Aralık 2024 #1 PC de YouTube'u kullanamıyorum. Ekran görüntüsünde olduğu gibi kalıyor ve genelde de sayfayı 2 kere yenilediğimde açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
PC de YouTube'u kullanamıyorum. Ekran görüntüsünde olduğu gibi kalıyor ve genelde de sayfayı 2 kere yenilediğimde açılıyor.
nyrix Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #2 Bu ara bende de oluyor, F5 atmaya devam ediceğiz, bu YouTube bey'in sorunu. Teşekkürler.
Mete Konaş Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 6 6 Aralık 2024 #3 nyrix dedi: Bu ara bende de oluyor, F5 at geçmezse PC restartla. Genişletmek için tıkla... hocam bu nasıl tavsiye monitöre tokat da atayım mı
nyrix dedi: Bu ara bende de oluyor, F5 at geçmezse PC restartla. Genişletmek için tıkla... hocam bu nasıl tavsiye monitöre tokat da atayım mı
nyrix Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #4 Yanlış yazdım, tekrar okur musunuz?