S SHEYHO Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2024 #1 Papara kartımı kendim tasarlamak istiyorum ama telefon ekranında çizim yapmak çok zor güzel olmuyor. Bulduğum bir tasarımı ekrana çizebilecek bir program var mı Android veya PC için?
Papara kartımı kendim tasarlamak istiyorum ama telefon ekranında çizim yapmak çok zor güzel olmuyor. Bulduğum bir tasarımı ekrana çizebilecek bir program var mı Android veya PC için?
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #2 Canva.com İşinizi görürmü bilmem. Artı 0 Eksi
KS KS S SHEYHO Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2024 #3 Faik_Kygsz dedi: Canva.com işinizi görür mü bilmem. Genişletmek için tıkla... Hocam istediğim şey fareyi yönlendirip benim tanımladığım çizimi fare ile kendi yapması. Maalesef işimi görmez yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
Faik_Kygsz dedi: Canva.com işinizi görür mü bilmem. Genişletmek için tıkla... Hocam istediğim şey fareyi yönlendirip benim tanımladığım çizimi fare ile kendi yapması. Maalesef işimi görmez yine de teşekkürler.
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #4 Deep Dream Generator veya DeepArt gibi AI (yapay zeka) tabanlı çizim araçları, bir fotoğrafı sanat tarzında veya çizim tarzında yeniden yaratabilir. Artı 0 Eksi
Deep Dream Generator veya DeepArt gibi AI (yapay zeka) tabanlı çizim araçları, bir fotoğrafı sanat tarzında veya çizim tarzında yeniden yaratabilir.