Ekrana Görüntü Geç Geldiği İçin BIOS'a Girilmiyor

CanerKarakus

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P
ViewSonic VX2458 C MHD monitorünü kullanıyorum ve ekrana görüntü geç geldiği için BIOS'a giremiyorum. HDMI kablosu ile TV'ye bağladım ve BIOS'a girdim. MSI B450M PRO VDH anakartını kullanıyorum. Hangi işlemleri yapmam gerekli? Yardımcı olursanız sevinirim. Forumlarda araştırdım ama sanırım benim anakartım farklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan girip fast boot aciksa kapatin. Buyuk ihtimalle aciktir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan girip fast boot aciksa kapatin. Buyuk ihtimalle aciktir.

Merhaba zaten bios a TV üzerinden girişi sağladım bios ayarımı buradan yapabilirim. Ancak Ayarlardan BOOT menüsüne geldiğim zaman Fast boot diye bir seçenek göremiyorum. İşte konuyu açmamın asıl nedeni bu diğer anakartlarda var ama benimkinde farklı bir ismi mi vardır bilmiyorum

BIOS güncel mi? Ekranın gelmesini neden bekliyorsun? Açılmadan Del veya F2 hangisiyle açılıyorsa ona basabilirsin önceden.
Fast boot açıksa Advanced altında veya Boot altında arayın.

BIOS güncel mi? Ekranın gelmesini neden bekliyorsun? Açılmadan Del veya F2 hangisiyle açılıyorsa ona basabilirsin önceden.
Fast boot açıksa Advanced altında veya Boot altında arayın.
Ekranın gelmesini beklemeden de deniyorum fakat bu sefer PC siyah ekranda kalıyor hiç açılmıyor

msi b450m-a pro max
BIOS'a hiçbir şekilde giremiyorum. BIOS'u sıfırladım pilini çıkartarak. Bilgisayarı açıyorum sinyal yok yazıyor Windows açıldığında şifre girme yerinde ancak ekran geliyor. BIOS'a girmek istediğimde de hiç ekran gelmiyor Windows'tan da girmeyi denedim Del tuşundan da. Dün M-Flash özelliğini kullanarak BIOS sürümünü güncelleyecektim fakat M-Flash'a bastıktan sonra yeniden başlatılacak dedi ve gitti ekran. Her açtığımda aynı şekilde ekran Windows açılınca geliyor BIOS'a giremiyorum.

msi b450m-a pro max
BIOS'a hiçbir şekilde giremiyorum. BIOS'u sıfırladım pilini çıkartarak. Bilgisayarı açıyorum sinyal yok yazıyor Windows açıldığında şifre girme yerinde ancak ekran geliyor. BIOS'a girmek istediğimde de hiç ekran gelmiyor Windows'tan da girmeyi denedim Del tuşundan da. Dün M-Flash özelliğini kullanarak BIOS sürümünü güncelleyecektim fakat M-Flash'a bastıktan sonra yeniden başlatılacak dedi ve gitti ekran. Her açtığımda aynı şekilde ekran Windows açılınca geliyor BIOS'a giremiyorum.
cozebildiniz mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı