Ekrana görüntü gelmiyor

Makaleler
61
Merhaba, bugün her zamanki gibi bilgisayarımı açtım, masaüstü geldi ve bir anda görüntü gitti. Monitör power tuşunda ekran kartından sinyal aldığını belirten mavi ışık yanıyor.Aida64 sıcaklık değerleri bunlar.

Videoda göreceğiniz üzere monitör ve ekran kartı bağlantılarını çıkartıp taktığımda görüntü 1-2 saniyeliğine geliyor, aynı şekilde monitörün güç kablosunu takıp çıkarttığımda da. Şu an bu satırları mönitörü devamlı olarak açıp kapatarak yazıyorum, videoyu ise telefonumdan yükledim. Ben mönitörü alıp bir internet kafede yada bir arkadaşımın bilgisayarına takıp mönitörü test etmeyi planlıyorum.
Evet arkadaşlar ne yapmamı öneriyorsunuz ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@Recep Baltaş , @MF ,@Ali Güngör
Monitör acer x223w Q, ekran kartı hd 3850. Monitörden gelen kabloyu ekran kartındaki diğer girişe taktığımda ise çözünürlük düşük olarak görüntü geliyor ama yine 2 saniye sonra gidiyor. Ekran kartını çıkartıp temizledim, kabloları kontrol ettim ama anormal bir şey göremedim.

Son düzenleme:
Hocam sorun belleklerde olmuş olsa, hiç görüntü alamazdınız.
Ekran kartını çıkartıp anakart üstündeki VGA soketine bağlayıp görüntü almayı denediniz mi acaba?

Arkadaşımın bilgisayarında denedim az önce ve sorun beklemediğim şekilde monitördeymiş, beklemediğim diyorum çünkü sapphire ekran kartım sağlamlık konusunda yine şaşırttı beni. Monitör güç tuşuna bastığımda "tıssss" şeklinde bir sanki hava boşalma sesi geliyor.

Monitör içindeki florasanların yerine led takılmak suretiyle sorun çözülmüştür. 60 tl'ye patladı bana.
Konu kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…