Usarda Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 345 7 Ekim 2021 #11 Efe10 dedi: Sorunsuz şekilde kurulumu yaptım. Kullanışlı duruyor ancak çoğu şey için ödeme yapmamız gerekiyormuş. Zaten benim işimi görüyor, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mesela neler için istiyor neler için istemiyor?
Efe10 dedi: Sorunsuz şekilde kurulumu yaptım. Kullanışlı duruyor ancak çoğu şey için ödeme yapmamız gerekiyormuş. Zaten benim işimi görüyor, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mesela neler için istiyor neler için istemiyor?
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #12 Usarda dedi: Mesela neler için istiyor neler için istemiyor? Genişletmek için tıkla... Çember, dikdörtgen çizme, ekrana yazı yazma ve çizgi çekmede Pro sürüm istiyor. Buradan bakabilirsiniz: Features epic-pen.com
Usarda dedi: Mesela neler için istiyor neler için istemiyor? Genişletmek için tıkla... Çember, dikdörtgen çizme, ekrana yazı yazma ve çizgi çekmede Pro sürüm istiyor. Buradan bakabilirsiniz: Features epic-pen.com
ömer1608 Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #13 Ekrana yazı yazma uygulaması arıyorum ancak yazdıklarımı silmeden aşağı yukarı kaydırabileyim.