Ramcu Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 Küçük yeğenim rastgele tuşlara bastı sonra böyle bir şeyle karşılaştım. Nasıl kapatabileceğimi bilmiyorum ve sanırsam bilgisayar da yavaşladı.
Küçük yeğenim rastgele tuşlara bastı sonra böyle bir şeyle karşılaştım. Nasıl kapatabileceğimi bilmiyorum ve sanırsam bilgisayar da yavaşladı.
Çözüm xorram 26 Kasım 2022 Hocam bağlantıyı keser misiniz bir xorram dedi: Hocam bağlantıyı keser misiniz bir Genişletmek için tıkla... Hdmı bağlantını monitörler arasındaki kestikten sonra bilgisayarı kapatın açın bağlayın gider bence
Hocam bağlantıyı keser misiniz bir xorram dedi: Hocam bağlantıyı keser misiniz bir Genişletmek için tıkla... Hdmı bağlantını monitörler arasındaki kestikten sonra bilgisayarı kapatın açın bağlayın gider bence
xorram Picopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 352 Çözümler 2 26 Kasım 2022 #2 Hocam bağlantıyı keser misiniz bir xorram dedi: Hocam bağlantıyı keser misiniz bir Genişletmek için tıkla... Hdmı bağlantını monitörler arasındaki kestikten sonra bilgisayarı kapatın açın bağlayın gider bence Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam bağlantıyı keser misiniz bir xorram dedi: Hocam bağlantıyı keser misiniz bir Genişletmek için tıkla... Hdmı bağlantını monitörler arasındaki kestikten sonra bilgisayarı kapatın açın bağlayın gider bence
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2022 #3 Neyle alakalı bilmiyorum ama Windows'u yeniden başlatırsanız uygulama veya bu her neyse kapanacağından dolayı çözüleceğini düşünüyorum. Veya Görev Yöneticisi'nden kapatabilirsiniz işlemi biliyorsanız. Artı 0 Eksi
Neyle alakalı bilmiyorum ama Windows'u yeniden başlatırsanız uygulama veya bu her neyse kapanacağından dolayı çözüleceğini düşünüyorum. Veya Görev Yöneticisi'nden kapatabilirsiniz işlemi biliyorsanız.