Ya panelin sorunu var ya da ekran kartının veya ikisinin. FurMark'a girince çizgiler artmaya başlıyorsa ekran kartından olma olasılığı daha yüksek bence ama ben panelinde sorun olduğunu düşünüyorum, darbe aldı mı?
Ekran cortlamış geçmiş olsun. Servise falan ver en iyisi.
He o zaman dert etme bence.Hayır almadı. FurMark nedir? Bu çizgiler sadece bilgisayarı açarken çıkıyor onun dışında hiç rastlamadım.
Nasıl ya? Sadece bilgisayarı açarken çıkıyor, kullanırken rastlamıyorum.
@tuuuna ben bazen BIOS'a girerken ekran beyaz olarak parlayabiliyor hafiften ama bu fazla gibi. Bence bir sorun var ama oyundayken, masaustundeyken, programdayken bir sorun olmuyorsa ve garantisi yoksa umursamayin derim. Hiç darbe almadiysa muhtemelen ekran kartiyla alakali olabilir. Overclock yaptiniz mi monitore ve/veya ekran kartina?
Garantisi var cihaz daha yeni. Overclock hiçbir şeye yapmadım. CTRL Shift Windows b yaptığımda az önce tüm ekranda çıktı bu görüntü.
Ekran kartiyla alakali gibi gozukuyor. DDU ile surucuyu kaldirip tekrardan kurun ama muhtemelen ise yaramayacak, donanimsal gibi. Belki undervolt falan yapmak azaltabilir ama kafaniza gore yapmayin. Bu arada, sivi temasi oldu mu? Ne olduktan sonra boyle oldu? İade edilebilecek kadar yeniyse iade edin.
Ekran kartiniz nedir? Bilmiyorsaniz Gorev Yoneticisinden bakin.DDU nedir sürücü nedir hiç bilgim yok hep MacBook kullanan biriydim. Undervolt nedir? Sıvı teması olmadı hayır hiçbir şey olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.