BaDeL Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 630 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 29 Aralık 2014 #1 Çizgiler karelenmeler Windows yazısından öteye geçmiyor ve Matrix filmindeki gibi yeşil rakamlar ve siyah ekran çıkıyor.
Çizgiler karelenmeler Windows yazısından öteye geçmiyor ve Matrix filmindeki gibi yeşil rakamlar ve siyah ekran çıkıyor.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2014 #2 Ekran kartınız muhtemelen arıza yapmış. Dediğiniz sorunun çözümü bu olabilir. Garantisi yoksa bir uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartınız muhtemelen arıza yapmış. Dediğiniz sorunun çözümü bu olabilir. Garantisi yoksa bir uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Aralık 2014 #3 Sistem özellikleri nedir ? Bir de fotoğraf at mümkünse sorunu anlatan.
BaDeL Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 630 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 6 Ocak 2015 #4 Bu soruyu açtığım için ceza yemiştim cevap verememiştim evet ekran kartındaymış problem teşekkürler ilginiz için.
Bu soruyu açtığım için ceza yemiştim cevap verememiştim evet ekran kartındaymış problem teşekkürler ilginiz için.