M Meddmen Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 235 8 Nisan 2020 #1 Bilgisayarı açtığımda gelip gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2020
S Seir7 Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 31 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #2 Bendede Oluyor Bi Sıkıntı Olduğunu Sanmıyorum. Ama Uzun Süre Kalıyorsa O Ayrı.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 8 Nisan 2020 #3 Başlangıç programlarıyla ilgilidir herhalde. Emin olmak adına virüs taraması yapar mısınız Kaspersky ile?
Başlangıç programlarıyla ilgilidir herhalde. Emin olmak adına virüs taraması yapar mısınız Kaspersky ile?
M Meddmen Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 235 8 Nisan 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Başlangıç programlarıyla ilgilidir herhalde. Emin olmak adına virüs taraması yapar mısınız Kaspersky ile? Genişletmek için tıkla... McAfee pro dan tam virus taramsi yaptim uzun surdu ama bisey cikmadi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Başlangıç programlarıyla ilgilidir herhalde. Emin olmak adına virüs taraması yapar mısınız Kaspersky ile? Genişletmek için tıkla... McAfee pro dan tam virus taramsi yaptim uzun surdu ama bisey cikmadi
S Seir7 Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 31 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #5 Meddmen dedi: McAfee pro dan tam virus taramsi yaptim uzun surdu ama bisey cikmadi Genişletmek için tıkla... Eset Kullanabilirsiniz. 10 Saatlik Tarama Yaptım. 5 Antivirusun Bulamadıklarını Buldu.
Meddmen dedi: McAfee pro dan tam virus taramsi yaptim uzun surdu ama bisey cikmadi Genişletmek için tıkla... Eset Kullanabilirsiniz. 10 Saatlik Tarama Yaptım. 5 Antivirusun Bulamadıklarını Buldu.