E Ercan_akin Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 5 4 Mart 2023 #1 Merhaba durduk yere ekranda az dalgalanma oluyor. Tam ekrana aldıgımda artıyor. Priz değiştirim olmadı laptop kullanıyorum. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Çözümü nedir?
Merhaba durduk yere ekranda az dalgalanma oluyor. Tam ekrana aldıgımda artıyor. Priz değiştirim olmadı laptop kullanıyorum. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Çözümü nedir?
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 4 Mart 2023 #2 Ercan_akin dedi: Merhaba durduk yere ekranda az dalgalanma oluyor. Tam ekrana aldıgımda artıyor. Priz değiştirim olmadı laptop kullanıyorum. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kimse yardım etmiyor hocam. Forumda aktiflik yok bende birkaç kere konu açtım fakat kimse yardımcı olmadı. Farklı bir mekanda deneme şansınız varsa deneyin. Artı 0 Eksi
Ercan_akin dedi: Merhaba durduk yere ekranda az dalgalanma oluyor. Tam ekrana aldıgımda artıyor. Priz değiştirim olmadı laptop kullanıyorum. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kimse yardım etmiyor hocam. Forumda aktiflik yok bende birkaç kere konu açtım fakat kimse yardımcı olmadı. Farklı bir mekanda deneme şansınız varsa deneyin.
KS KS E Ercan_akin Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 5 4 Mart 2023 #3 Belli belirsiz oluyor hocam anlamak için çok yakından bakmam lazım ama az da olsa oluyor Artı 0 Eksi
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 Laptop modeli nedir? Ekranın Hz değeri değişmiş olmasın. Artı 0 Eksi