Ekranda Dalgalanma Sorunu

6887

Megapat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. 2 Gün önce Fx 8350 ve M5A99 Fx anakart aldım, bağladım her şeyi taktım sonradan farkettim ki ekranda hafif dalgalanma var. Ekran kartım hd 7750 Gri renkte daha belirgin oluyor. Ekran kartımın sürücüleri ve anakartın sürücüleri güncel. Sorun neden olabilir? İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Vga baglantı yapıyorsan, Dvı veya Hdmı baglantı dene. İllede Vga kullanıyorsan iyi bir Vga kablo al.

Bağlantı vga ama önceki sistemde sıkıntı yoktu olsaydı fark ederdim sorun kablodan mı şimdi yoksa ekran kartı mı sorunlu ?

Bu sorun arkadaşımın GTX560SEekran kartında da vardıözellikle youtube de video izlerken bariz görülüyordu yeni ekran kartı aldı düzeldi.
Çok belirgin değil ama insan takılıyor. Olmasa daha iyi olur diye. Yazın r9 290 alacağım zaten. Sorunu şimdi giderebilmek için fikir topluyorum

Bende ayni sorunu 2 saat önce farkettim internetteki büyük sitelerin tüm cözüm önerilerini okudum ise yaramadi... Deneme yanilma yoluna gittim bende monitorun hertz degerindeymis sorun cok komik... Hertz'i 30'dan 80'e alinca dalgalanma falan kalmadi...

Eger sizde cözüm bulamadiysaniz, monitorünüzün HERTZ degerini yükseltin...

Aciklayici olabilmek icin resim ekliyorum...

Dosya Ekleri

• ekranda-dalgalanma-sorunu-cozumu.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 1.150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…