P player001 Femtopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Bilgisayarımın monitöründe sorun olmadığından eminim ama görüntü bu şekilde. Fotoğrafını da yükledim. Bunun için ne yapabilirim? Teşekkürler. Dosya Ekleri 54147792-7FEB-48D5-9B09-CF3CDBA96263.jpeg 174,1 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba. Bilgisayarımın monitöründe sorun olmadığından eminim ama görüntü bu şekilde. Fotoğrafını da yükledim. Bunun için ne yapabilirim? Teşekkürler.
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Desktop / laptop?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Temmuz 2022 #3 player001 dedi: Merhaba. Bilgisayarımın monitöründe sorun olmadığından eminim ama görüntü bu şekilde. Fotoğrafını da yükledim. Bunun için ne yapabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bunun monitörle alakalı olmadığını anlamanım tek yolu var başka bir masaüstü fotoğrafı koy bakalım sonuç ne olacak.
player001 dedi: Merhaba. Bilgisayarımın monitöründe sorun olmadığından eminim ama görüntü bu şekilde. Fotoğrafını da yükledim. Bunun için ne yapabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bunun monitörle alakalı olmadığını anlamanım tek yolu var başka bir masaüstü fotoğrafı koy bakalım sonuç ne olacak.
Levien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 545 1 Temmuz 2022 #4 player001 dedi: Merhaba. Bilgisayarımın monitöründe sorun olmadığından eminim ama görüntü bu şekilde. Fotoğrafını da yükledim. Bunun için ne yapabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverında sorun olabilir.
player001 dedi: Merhaba. Bilgisayarımın monitöründe sorun olmadığından eminim ama görüntü bu şekilde. Fotoğrafını da yükledim. Bunun için ne yapabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverında sorun olabilir.
P player001 Femtopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #5 becy dedi: Desktop / laptop? Genişletmek için tıkla... Desktop Silinen üye dedi: Bunun monitörle alakalı olmadığını anlamanım tek yolu var başka bir masaüstü fotoğrafı koy bakalım sonuç ne olacak. Genişletmek için tıkla... Yok denedim monitörden değil ondan eminim. Levien dedi: Ekran kartı driverında sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım peki Son düzenleme: 1 Temmuz 2022
becy dedi: Desktop / laptop? Genişletmek için tıkla... Desktop Silinen üye dedi: Bunun monitörle alakalı olmadığını anlamanım tek yolu var başka bir masaüstü fotoğrafı koy bakalım sonuç ne olacak. Genişletmek için tıkla... Yok denedim monitörden değil ondan eminim. Levien dedi: Ekran kartı driverında sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım peki
Levien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 545 1 Temmuz 2022 #6 player001 dedi: Değiştirmek mi lazım yani ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Driverınızda güncelleme varsa yapın. Eğer düzelmezse DDU ile sürücünüzü silip tekrar yükleyin. DDU kullanım rehberi: Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
player001 dedi: Değiştirmek mi lazım yani ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Driverınızda güncelleme varsa yapın. Eğer düzelmezse DDU ile sürücünüzü silip tekrar yükleyin. DDU kullanım rehberi: Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #7 Bozulan cizgiler hep ayni yerlede, ayni sekilde mi? Bu sekilde pc takilmadan uzun sure kullanabiliyor, oyun oynayabiliyor musun?
Bozulan cizgiler hep ayni yerlede, ayni sekilde mi? Bu sekilde pc takilmadan uzun sure kullanabiliyor, oyun oynayabiliyor musun?
P player001 Femtopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #8 becy dedi: Bozulan cizgiler hep ayni yerlede, ayni sekilde mi? Bu sekilde pc takilmadan uzun sure kullanabiliyor, oyun oynayabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Sorunu kısmende olsa çözdüm bilgisayarı sıfırlayarak bütün yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
becy dedi: Bozulan cizgiler hep ayni yerlede, ayni sekilde mi? Bu sekilde pc takilmadan uzun sure kullanabiliyor, oyun oynayabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Sorunu kısmende olsa çözdüm bilgisayarı sıfırlayarak bütün yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim