Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum.Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor.
Eki Görüntüle 2038412
Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum.Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor.
Eki Görüntüle 2038412
Cihazı yeniden başlat.Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor.
Eki Görüntüle 2038412
Ayarlardan tablet modu seçili mi? Seçiliyse masaüstü durumuna getirin.
Cihazı yeniden başlat.
Düzeldi ama virüs olabilir mi?Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum.
Düzeldi ama virüs olabilir mi?
Hayır olmaz. Virüs olsa yeniden başlatıncada gitmezdi.Düzeldi ama virüs olabilir mi?
Pek sanmıyorum ancak isterseniz Malwarebytes ile tarama yapabilirsinz.Düzeldi ama virüs olabilir mi?
Düzeldiyse virüs olur mu sence?Düzeldi ama virüs olabilir mi?
Ne alaka uzaktan kontrol olabilir.Bilgisayarı yeniden başlatınca tüm uygulamalar tamamen kapanır.Düzeldiyse virüs olur mu sence?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.