SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #1 Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor.
Çözüm 4 4 473562 2 Aralık 2023 SemihDnz dedi: Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor. Eki Görüntüle 2038412 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum.
SemihDnz dedi: Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor. Eki Görüntüle 2038412 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum.
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 2 Aralık 2023 #2 SemihDnz dedi: Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor. Eki Görüntüle 2038412 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
SemihDnz dedi: Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor. Eki Görüntüle 2038412 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 2 Aralık 2023 #3 SemihDnz dedi: Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor. Eki Görüntüle 2038412 Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlat. Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor. Eki Görüntüle 2038412 Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlat.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 Ayarlardan tablet modu seçili mi? Seçiliyse masaüstü durumuna getirin. Artı 0 Eksi
KS KS SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #5 iUgur dedi: Ayarlardan tablet modu seçili mi? Seçiliyse masaüstü durumuna getirin. Genişletmek için tıkla... Şebnem Ferah dedi: Cihazı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... 473562 dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeldi ama virüs olabilir mi? Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Ayarlardan tablet modu seçili mi? Seçiliyse masaüstü durumuna getirin. Genişletmek için tıkla... Şebnem Ferah dedi: Cihazı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... 473562 dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Düzeldi ama virüs olabilir mi?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #6 SemihDnz dedi: Düzeldi ama virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Artı 0 Eksi
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 2 Aralık 2023 #7 SemihDnz dedi: Düzeldi ama virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Virüs olsa yeniden başlatıncada gitmezdi. Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: Düzeldi ama virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Virüs olsa yeniden başlatıncada gitmezdi.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.473 Çözümler 28 2 Aralık 2023 #8 SemihDnz dedi: Düzeldi ama virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ancak isterseniz Malwarebytes ile tarama yapabilirsinz. Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: Düzeldi ama virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ancak isterseniz Malwarebytes ile tarama yapabilirsinz.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 2 Aralık 2023 #9 SemihDnz dedi: Düzeldi ama virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse virüs olur mu sence? Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: Düzeldi ama virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse virüs olur mu sence?
KS KS SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 3 Aralık 2023 #10 Şebnem Ferah dedi: Düzeldiyse virüs olur mu sence? Genişletmek için tıkla... Ne alaka uzaktan kontrol olabilir.Bilgisayarı yeniden başlatınca tüm uygulamalar tamamen kapanır. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Düzeldiyse virüs olur mu sence? Genişletmek için tıkla... Ne alaka uzaktan kontrol olabilir.Bilgisayarı yeniden başlatınca tüm uygulamalar tamamen kapanır.