SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #1 Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor.
Çözüm 4 4 473562 2 Aralık 2023 SemihDnz dedi: Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor. Eki Görüntüle 2038412 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum.
SemihDnz dedi: Ekranda iki tane var, biri haraket etmiyor. Ekran görüntüsü alıyorum, gözükmüyor. Eki Görüntüle 2038412 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. Yüksek ihtimalle Windows'un sorunu virüste olabilir ama çok sanmıyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 3 Aralık 2023 #11 SemihDnz dedi: Ne alaka uzaktan kontrol olabilir.Bilgisayarı yeniden başlatınca tüm uygulamalar tamamen kapanır. Genişletmek için tıkla... RAT böyle bir şey değil, bildiğin remote control değildir. Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: Ne alaka uzaktan kontrol olabilir.Bilgisayarı yeniden başlatınca tüm uygulamalar tamamen kapanır. Genişletmek için tıkla... RAT böyle bir şey değil, bildiğin remote control değildir.