Burada da göründüğü gibi bir sorun var ama çözemedim ne olduğunu buradan bir kişi sorunun kaplamaların yüklenmemesi olduğundan bahsetti ama ne bilemiyorum. Gears 5'de de aynı sorunla karşılaştım acaba bunun ne olduğunu ve nasıl çözüleceğini bilen var mı?
Donanımım:
Bende HDD olduğu için oyunlar geç yükleniyor maplar ilk geldiğinde biraz bulanık oluyor ekran kartı konusunu hiç bilmiyorum o yüzden onun hakkında konuşmam sizi yanlış yönlendirmeme sebep olur.
Bende HDD olduğu için oyunlar geç yükleniyor maplar ilk geldiğinde biraz bulanık oluyor ekran kartı konusunu hiç bilmiyorum o yüzden onun hakkında konuşmam sizi yanlış yönlendirmeme sebep olur.
pekala servise göndermek istiyorum sorun kaplamaların geç yüklenmesi gibi mi duruyor? Bir ay önce de gönderdim fakat bir şey olmadı o zaman galiba sorunu yanlış bildirmiştim.
Pekala servise göndermek istiyorum sorun kaplamaların geç yüklenmesi gibi mi duruyor? Bir ay önce de gönderdim fakat bir şey olmadı o zaman galiba sorunu yanlış bildirmiştim.
Size önerebileceğim şey GTA 5 gibi oyunlara girip hızlı bir araba alıp şehri turlamanız ve etrafa bakmanız. Böylece kaplamalar geç mi yükleniyor daha rahat bakabilirsiniz.
Burada da göründüğü gibi bir sorun var ama çözemedim ne olduğunu buradan bir kişi sorunun kaplamaların yüklenmemesi olduğundan bahsetti ama ne bilemiyorum. Gears 5'de de aynı sorunla karşılaştım acaba bunun ne olduğunu ve nasıl çözüleceğini bilen var mı?
Donanımım: