Ekranda karıncalanıp kapandı

SAM1903

Decapat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
MUHASEBE
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarımı açarken kilit ekranına geldiğimde ekranda bir karıncalanma oldu. Tam bir şekilde anlık oldu ve düzeldi, daha sonrasında oyun oynayıp Discord yayını açtım, daha sonra açtığım yayını kapadım ve oyunda takılırken birden ekran gitti. Tamamen kapalı gibi oldu modu yani ışığı değişti. Kabloyla oynadım, daha sonra yeniden başlattım, düzelmedi, sonra tamamen güç tuşundan kapatıp açınca düzeldi ve üzerine oyunda 4 saat falan takıldım. Sizce bu neden olmuş olabilir? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorun kablo kaynaklı gibi geldi. Kablonuz kırık olabilir ya da gevşek takılmış olabilir. Ekran kartı fanlarınızı kontrol ettiniz mi?
Fanları direk kontrol edebilme şansım olmadı ama driver da dönüyor gözüküyor elimde yedek kablo olması lazım onunla deniyeyim bide bu akşam. Teşekkürler şimdiden ama kabloda sıkıntı olsa sürekli yapmaz mı aynı sorunu? Bu takıldı aklıma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı