F FenerbahceTv Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Ekranda böyle sorun ortaya çıktı. Monitörde olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Dosya Ekleri IMG_20230617_210733.jpg 76,5 KB · Görüntüleme: 73
Ekranda böyle sorun ortaya çıktı. Monitörde olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var.
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 17 Haziran 2023 #2 FenerbahceTv dedi: Ekranda böyle sorun ortaya çıktı. Monitörde olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Genişletmek için tıkla... Benim eski laptopumda olmustu ; monitorun eskı ise ekranın LED'leri patlayınca oluyor. Artı 0 Eksi
FenerbahceTv dedi: Ekranda böyle sorun ortaya çıktı. Monitörde olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Genişletmek için tıkla... Benim eski laptopumda olmustu ; monitorun eskı ise ekranın LED'leri patlayınca oluyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.465 Çözümler 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 17 Haziran 2023 #3 FenerbahceTv dedi: Ekranda böyle sorun ortaya çıktı. Monitörde olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Genişletmek için tıkla... Sistemi kapatıp ekran ve kartı kablolarını nazikçe çıkartıp takmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
FenerbahceTv dedi: Ekranda böyle sorun ortaya çıktı. Monitörde olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Genişletmek için tıkla... Sistemi kapatıp ekran ve kartı kablolarını nazikçe çıkartıp takmayı denedin mi?
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 17 Haziran 2023 #4 FenerbahceTv dedi: Ekranda böyle sorun ortaya çıktı. Monitörde olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitörde deneyin. Artı 0 Eksi
FenerbahceTv dedi: Ekranda böyle sorun ortaya çıktı. Monitörde olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitörde deneyin.