Ekranda ölü piksel var mı?

Daha fazla  
Merhaba dostlar. Oyun oynarken gözüme kir gibi ilişti fakat test yaptığımda daha net gördüm. Bu ölü piksel midir?

Bana sanki ıslak bir leke gibi geldi silince çıkmıyorsa ölü piksel olmuş olabilir.

İyice sildim temizledim fakat gitmedi. Sadece siyah ekranda belli olmuyor bu durumda ne yapmam gerekiyor? Zamanla artar mı?

İyice sildim temizledim fakat gitmedi. Sadece siyah ekranda belli olmuyor bu durumda ne yapmam gerekiyor? Zamanla artar mı?

Eğer ki pislik ya da lekeyse zamanla artacağını sanmıyorum. Ölü pixel olsa arkasından hiç ışık gelmezdi, leke gibi geliyor bana.

Eğer ki pislik ya da lekeyse zamanla artacağını sanmıyorum. Ölü pixel olsa arkasından hiç ışık gelmezdi, leke gibi geliyor bana.

Başına gelen kişilere baktığımda daha yoğun siyahlık var gibiydi. Bunda o kadar yok kesin bir şekilde nasıl emin olabilirim?

Farklı siteden bulduğum farklı renkler. Peki siyahta belli olmamasının sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_4071.jpeg
    221,8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_4069.jpeg
    320,9 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…