Çözüldü Ekranda sadece fare var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Luna and Clara

Picopat
Daha fazla  
Selam, dünden beridir bilgisayarımda bir sorun var. Bilgisayar açıldığında arkada önceden ayarladığım düz renk bir de fare var. Görev yöneticisi'ne giriyorum. Orada sadece cssrs.exe var bir de explorer.exe.sonra 7 dakikanın içerisinde winlogon.exe gelip bilgisayar kendine geliyor. Bu sorunu daha önce yaşayan kişiler var mı? Yaşayanlar vardır. Önceden yaşayan kişiler varsa çözümü anlatabilirler mi?

Açılışta nasıl düzelteceğini bilmem ama PC açıldığında winglogon.exe yi sen açabilirsin
Görev yöneticisinden sol üstte dosya sekmesine tıkla ardından yeni görev çalıştır de sonra oraya winglogon.exe yaz 7 dk beklemeden açmış olursun ama oto olarak nasıl açıcağını bilmem maalesef tek bildiğim yöntem bu

Bi ara bir oyun crack'i yüklemiştim sonra silmiştim.Sonra bir ara pc ye reklam virüsü girdi (ünlü exarimium olan).Sonra among us yüklemiştim silmiştim hata aldığımdan (crack değil).IDM'nin crack hali var şuan sadece elimde oda güvendiğim bir yerden.
Öyle yapıyorum artık çünkü canımı sıkıyor (flood olarak almayın).

Bilgisayara format atın, parolalarınızı değiştirin.
Formattan sonra;
Chrome, Malwarebytes, ve önemli dosyalarınızı ve driverları yükleyin.

Bilgisayara format atın, parolalarınızı değiştirin.
Formattan sonra;
Chrome, Malwarebytes, ve önemli dosyalarınızı ve driverları yükleyin.
Şuan format atma gibi bir şansım yok format atma durumu olarak 32 gb lık bir flash bellek var (kişisel) birde 16 gb lık var (format) tanıdığım bir tamirci var fakat oda çok kötü bilgisayarda ki malwarebytes ve avg'yi virüs sanıp silmeye çalışıyodu.

Tamam sorunu çözdüm her şey yeniden başlatmaya bağlıymış. Bilgisayarı yeniden başlata bastım yanlışlıkla olmadı bir daha. Yazanlara teşekkür ediyorum bir daha böyle bir şey olursa deneyeceğim çözümleinizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…