N Nooharey Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Ekranımda sarı bir çerçeve var. İnternetten baktığımda OBS'ten kaynaklı olduğu söyleniyor ama OBS'i silmeme rağmen düzelmedi.
Ekranımda sarı bir çerçeve var. İnternetten baktığımda OBS'ten kaynaklı olduğu söyleniyor ama OBS'i silmeme rağmen düzelmedi.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Nooharey dedi: Ekranımda sarı bir çerçeve var. İnternetten baktığımda OBS'ten kaynaklı olduğu söyleniyor ama OBS'i silmeme rağmen düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat.
Nooharey dedi: Ekranımda sarı bir çerçeve var. İnternetten baktığımda OBS'ten kaynaklı olduğu söyleniyor ama OBS'i silmeme rağmen düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat.
N Nooharey Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 emirtanrıverdi dedi: Yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Onun bir çözüm olduğunu biliyorum ama her bu sorunla karşılaştığımda bilgisayarı yeniden başlatmak istemiyorum.
emirtanrıverdi dedi: Yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Onun bir çözüm olduğunu biliyorum ama her bu sorunla karşılaştığımda bilgisayarı yeniden başlatmak istemiyorum.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 6 Ocak 2024 #4 Nooharey dedi: Onun bir çözüm olduğunu biliyorum ama her bu sorunla karşılaştığımda bilgisayarı yeniden başlatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki adımları izler misiniz?
Nooharey dedi: Onun bir çözüm olduğunu biliyorum ama her bu sorunla karşılaştığımda bilgisayarı yeniden başlatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki adımları izler misiniz?
N Nooharey Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 624739 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki adımları izler misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sorun OBS ile alakalı değil.
624739 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki adımları izler misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sorun OBS ile alakalı değil.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 6 Ocak 2024 #6 Nooharey dedi: Dediğim gibi sorun OBS ile alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir?
Nooharey dedi: Dediğim gibi sorun OBS ile alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Monitör modeli nedir?
MeSaKu Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 Bu video ile sorunu kökten çözebilirsiniz! windows 10 (1903 ve üstü) için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video ile sorunu kökten çözebilirsiniz! windows 10 (1903 ve üstü) için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et