M3rt0o Hectopat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 1.005 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:03 #1 Ekran bozuluyor, bilgisayar garip sesler çıkarıyor. Virüsün türü ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 00:42
aliuyar.a Nanopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 475 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:42 #2 Her zaman oluyor mu? Durum olmadan önce değişik bir güç kesintisi vs oldu mu? Ekran kart güç girişinde problem gibi. Kabloları kontrol edin. Artı 0 Eksi
Her zaman oluyor mu? Durum olmadan önce değişik bir güç kesintisi vs oldu mu? Ekran kart güç girişinde problem gibi. Kabloları kontrol edin.
KS KS M3rt0o Hectopat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 1.005 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:19 #3 aliuyar.a dedi: Her zaman oluyor mu? Durum olmadan önce değişik bir güç kesintisi vs oldu mu? Ekran kart güç girişinde problem gibi. Kabloları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Virüs diye geçiyor. Artı 0 Eksi
aliuyar.a dedi: Her zaman oluyor mu? Durum olmadan önce değişik bir güç kesintisi vs oldu mu? Ekran kart güç girişinde problem gibi. Kabloları kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Virüs diye geçiyor.
aliuyar.a Nanopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 475 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:31 #4 Tam anlamadım bunun virüsle alakasını? Virüs mü bulaştı bilgisayarınıza? Artı 0 Eksi
KS KS M3rt0o Hectopat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 1.005 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:44 #5 aliuyar.a dedi: Tam anlamadım bunun virüsle alakasını? Virüs mü bulaştı bilgisayarınıza? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey açılmıyor bilgisayar öyle kaldı diyebiliriz baş belası bir virüsmüş. Artı 0 Eksi
aliuyar.a dedi: Tam anlamadım bunun virüsle alakasını? Virüs mü bulaştı bilgisayarınıza? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey açılmıyor bilgisayar öyle kaldı diyebiliriz baş belası bir virüsmüş.