Safa T Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli Kingston NV2 1TB NVMe PCI-e 4.0 Ekran kartı RX 6600 Anakart Asus 610m k İşlemci İ3 12100F Arkadaşlar sabah PC açtım ve karşıma bu çıktı endişelenmeye başladım sistem yeni sorunu nedir? Ekran kartı sorunlu mu yoksa monitör mü sorunlu? Ekran kartında HDMI kablosunu çıkarıp taktım düzeldi ama sebebini merak ediyorum. Garantiye vermeli miyim? Dosya Ekleri IMG_20230602_071141.jpg 249,5 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2023
Arkadaşlar sabah PC açtım ve karşıma bu çıktı endişelenmeye başladım sistem yeni sorunu nedir? Ekran kartı sorunlu mu yoksa monitör mü sorunlu? Ekran kartında HDMI kablosunu çıkarıp taktım düzeldi ama sebebini merak ediyorum. Garantiye vermeli miyim?
A ardaozd Picopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #2 Ekranda sıkıntı olabilir sanırım Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 Safa T dedi: Arkadaşlar sabah PC açtım ve karşıma bu çıktı endişelenmeye başladım sistem yeni sorunu nedir? Ekran kartı sorunlu mu yoksa monitör mü sorunlu? Ekran kartında HDMI kablosunu çıkarıp taktım düzeldi ama sebebini merak ediyorum. Garantiye vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Panel sorunu garantiye gitmeli. Artı 0 Eksi
Safa T dedi: Arkadaşlar sabah PC açtım ve karşıma bu çıktı endişelenmeye başladım sistem yeni sorunu nedir? Ekran kartı sorunlu mu yoksa monitör mü sorunlu? Ekran kartında HDMI kablosunu çıkarıp taktım düzeldi ama sebebini merak ediyorum. Garantiye vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Panel sorunu garantiye gitmeli.
KS KS Safa T Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 Ulubatlı Souness dedi: Panel sorunu garantiye gitmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör İstanbul'dan geldi ben orada yaşamıyorum monitör bu Samsung bayisine verebilir miyim yaşadığım şehirdeki. Samsung 24" Lf24t350fhrxuf 5ms 75hz Ips Fhd Hdmı Vga Çerçevesiz Monitör - Fiyatı, Yorumları Samsung 24" Lf24t350fhrxuf 5ms 75hz Ips Fhd Hdmı Vga Çerçevesiz Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: Panel sorunu garantiye gitmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör İstanbul'dan geldi ben orada yaşamıyorum monitör bu Samsung bayisine verebilir miyim yaşadığım şehirdeki. Samsung 24" Lf24t350fhrxuf 5ms 75hz Ips Fhd Hdmı Vga Çerçevesiz Monitör - Fiyatı, Yorumları Samsung 24" Lf24t350fhrxuf 5ms 75hz Ips Fhd Hdmı Vga Çerçevesiz Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #5 Safa T dedi: Hocam monitör İstanbul'dan geldi ben orada yaşamıyorum monitör bu Samsung bayisine verebilir miyim yaşadığım şehirdeki. Samsung 24" Lf24t350fhrxuf 5ms 75hz Ips Fhd Hdmı Vga Çerçevesiz Monitör - Fiyatı, Yorumları Samsung 24" Lf24t350fhrxuf 5ms 75hz Ips Fhd Hdmı Vga Çerçevesiz Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... İkinci el değilse daha öncesinde farklı bir yerde işlem görmemişse verebilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
Safa T dedi: Hocam monitör İstanbul'dan geldi ben orada yaşamıyorum monitör bu Samsung bayisine verebilir miyim yaşadığım şehirdeki. Samsung 24" Lf24t350fhrxuf 5ms 75hz Ips Fhd Hdmı Vga Çerçevesiz Monitör - Fiyatı, Yorumları Samsung 24" Lf24t350fhrxuf 5ms 75hz Ips Fhd Hdmı Vga Çerçevesiz Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... İkinci el değilse daha öncesinde farklı bir yerde işlem görmemişse verebilirsiniz hocam.
KS KS Safa T Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #6 Ulubatlı Souness dedi: İkinci el değilse daha öncesinde farklı bir yerde işlem görmemişse verebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sıfır almıştım kutu sağlam gelmişti açılış videosunu çektim gayet sağlamdı kutu hiç açılmamışa benziyordu. Artı 0 Eksi
Ulubatlı Souness dedi: İkinci el değilse daha öncesinde farklı bir yerde işlem görmemişse verebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Sıfır almıştım kutu sağlam gelmişti açılış videosunu çektim gayet sağlamdı kutu hiç açılmamışa benziyordu.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.242 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #7 Safa T dedi: Sıfır almıştım kutu sağlam gelmişti açılış videosunu çektim gayet sağlamdı kutu hiç açılmamışa benziyordu. Genişletmek için tıkla... Sıfırsa götürün hocam tamir ederler. Artı 0 Eksi
Safa T dedi: Sıfır almıştım kutu sağlam gelmişti açılış videosunu çektim gayet sağlamdı kutu hiç açılmamışa benziyordu. Genişletmek için tıkla... Sıfırsa götürün hocam tamir ederler.