X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 1 Ağustos 2019 #1 Uygulamalar uygulamada gösterilen fotoğraflar her şey kırmızı ve yeşil renk oluyor ve neden oluyor bilmiyorum. Önceden Chrome’da da öyleydi onu bir şekil de düzelttim bu da Steam Wallpaper uygulaması. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019
Uygulamalar uygulamada gösterilen fotoğraflar her şey kırmızı ve yeşil renk oluyor ve neden oluyor bilmiyorum. Önceden Chrome’da da öyleydi onu bir şekil de düzelttim bu da Steam Wallpaper uygulaması.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #2 Benekler genelde ekran kartıyla alakalı oluyor ama diğerini bilmiyorum.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 1 Ağustos 2019 #3 Ekran karti sürücün güncel mi?
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 1 Ağustos 2019 #4 Emirizmir dedi: Benekler genelde ekran kartıyla alakalı oluyor ama diğerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benek değil uygulama arayüzü oluyor Mikael dedi: Ekran karti sürücün güncel mi? Genişletmek için tıkla... güncel
Emirizmir dedi: Benekler genelde ekran kartıyla alakalı oluyor ama diğerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benek değil uygulama arayüzü oluyor Mikael dedi: Ekran karti sürücün güncel mi? Genişletmek için tıkla... güncel
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 1 Ağustos 2019 #5 XFEYYAZ dedi: Benek değil uygulama arayüzü oluyor güncel Genişletmek için tıkla... Windows'taki teman degismis gibi duruyor. Tema ayarlarinda kirmizi yesil bir tema mi var?
XFEYYAZ dedi: Benek değil uygulama arayüzü oluyor güncel Genişletmek için tıkla... Windows'taki teman degismis gibi duruyor. Tema ayarlarinda kirmizi yesil bir tema mi var?
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 1 Ağustos 2019 #6 Mikael dedi: Windows'taki teman degismis gibi duruyor. Tema ayarlarinda kirmizi yesil bir tema mi var? Genişletmek için tıkla... yok onunlada alakası yok internette de çözümü yok sadece bir kişi bir forumda bundan bahsetmiş ama sonuç yok yani.
Mikael dedi: Windows'taki teman degismis gibi duruyor. Tema ayarlarinda kirmizi yesil bir tema mi var? Genişletmek için tıkla... yok onunlada alakası yok internette de çözümü yok sadece bir kişi bir forumda bundan bahsetmiş ama sonuç yok yani.
L LAZKAN Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 92 1 Ağustos 2019 #7 Yeni görüntü kablosuyla dene sıkıntı gidebilir.
X XFEYYAZ Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 97 1 Ağustos 2019 #8 LAZKAN dedi: Yeni görüntü kablosuyla dene sıkıntı gidebilir. Genişletmek için tıkla... kabloluk durum yok windowsluk bir durum var bazı uygulamalarda oluyor uygulama arayüzü yeşil kırmızı oluyor
LAZKAN dedi: Yeni görüntü kablosuyla dene sıkıntı gidebilir. Genişletmek için tıkla... kabloluk durum yok windowsluk bir durum var bazı uygulamalarda oluyor uygulama arayüzü yeşil kırmızı oluyor