Ekranda yeşil noktalar var

Darkkiha

Decapat
Daha fazla  
Ekranda fotoğraftaki gibi yeşil noktalar oluyor, kablo ile alakalı değil onu biliyorum. Kabloyu çıkardığımda da oluyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-21 saat 11.30.09_a3c9fdc3.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ile ilgili bir sorun var. En iyi ihtimalle Tcon ile anakart arasındaki bağlantı noktalarında bir miktar temassızlık oluştuğu için böyle dikine yeşil renkler oluşuyor bildiğim kadarıyla ve çözümü basit, sadece kabloyu biraz oynatarak sorun çözülür. Veya en kötü panel arızası.

Monitör IPS mi? TN mi?
İps panel

Daha bu sabah aldım ellemek istemiyorum o yüzden çok fazla muhtemelen iade ediceğim

Daha bu sabah aldım ellemek istemiyorum o yüzden çok fazla muhtemelen iade ediceğim
Garantisi varsa veya iade mümkün ise evet içini açmak mantıksızdır bence de en yakın zamanda iade edin.

IPS panel.

Daha bu sabah aldım ellemek istemiyorum o yüzden çok fazla muhtemelen iade edeceğim.

Büyük ihtimalle ya grafik kartı/ekran kartı ya da bozulmuş sinyaller. Sizin yapmanız gereken eğer yakın zamanda alındıysa satıcıyla görüşüp teknik seris istemenizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…