Ekranda Yeşil ve Kırmızı Renkler Çıkması

Emir Koç

Kilopat
Öncelikle merhaba sorunum şu. Şekilde Youtube'den video olsun, oyunlar olsun ekranda yeşil renkte dalgalanmalar oluyor. Oyunlarda kaplamaların üstünde yeşil çizgiler arada sırada kendiliginden çözülüyor arada tekrar oluyor, baska HDMI kablosu takıyorum çözüluyor bazen taksam da çözülmüyor, ekran kartı driverini alt ya da üst sürüm yapıyorum çözuluyor ya da çözulmuyor. Windows 7'de kişileştirmeden farklı temalar kulanınca da bazen çözülüyor. Acaba sorun nereden kaynaklı tazılımsal mı? Donanım ile ilgi mi? Yardım ederseniz sevinirim.

• Ekran Kartım: GT 1030 2GB
  • işlemcim: i3 7100

asd.jpg
asd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum acilen bakarmısn ?
Monitörün BenQ GW2270H modelimi ? Aynı problem yaşıyorum dediğniz gibi
bi düzeliyor bi düzelmiyor bi geliyor bi gidiyor format atıyorum bir gidiyor bir geliyor driver siliyorum gidiyor geliyor tema değiştirmeler şunlar bunlar kablo çıkar tak neler çekiyorum neler bir bilsen. Bulabildiysen lütfen ulaş bana .

Dostum acilen bakarmısn ?
Monitörün BenQ GW2270H modelimi ? Aynı problem yaşıyorum dediğniz gibi
bi düzeliyor bi düzelmiyor bi geliyor bi gidiyor format atıyorum bir gidiyor bir geliyor driver siliyorum gidiyor geliyor tema değiştirmeler şunlar bunlar kablo çıkar tak neler çekiyorum neler bir bilsen. Bulabildiysen lütfen ulaş bana .
Kardeşim bende de aynı monitör var sorunu şu şekilde hallettim monitörün altındaki tusa bas birtanesine cıkan yerde 3 tane çizgili bir şey var ona bas picture de en aşşagıya in AMA var onu off yap bende öyle çözüldü

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı