Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Ekim 2021 #1 Merhaba, sekmeleri açarken eklediğim videodaki sorunla karşılaşıyorum. Çözümü nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, sekmeleri açarken eklediğim videodaki sorunla karşılaşıyorum. Çözümü nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 12 Ekim 2021 #2 Kurulu olan Windows ile alakalı olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Ekim 2021 #3 ressh dedi: Kurulu olan Windows ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Son sürüm orijinal Windows 10 kullanıyorum. Artı 0 Eksi
ressh dedi: Kurulu olan Windows ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Son sürüm orijinal Windows 10 kullanıyorum.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.754 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2021 #4 Lenovo vantage değil mi o? Sanırım uygulama ile alakalı. Diğer uygulamalarda sıkıntı yoksa fazla kafaya takmayın. Artı 0 Eksi
Lenovo vantage değil mi o? Sanırım uygulama ile alakalı. Diğer uygulamalarda sıkıntı yoksa fazla kafaya takmayın.
KS KS Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 12 Ekim 2021 #5 The Shorekeeper dedi: Lenovo vantage değil mi o? Sanırım uygulama ile alakalı. Diğer uygulamalarda sıkıntı yoksa fazla kafaya takmayın. Genişletmek için tıkla... Chrome’da çok az oluyor onun dışındaki Windows sekmelerinde herhangi bir sorun yaşamıyorum. @Recep Baltaş Siz ne düşünüyorsunuz hocam bu sorun hakkında? Yazılım kaynaklı mıdır? Son düzenleme: 12 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Lenovo vantage değil mi o? Sanırım uygulama ile alakalı. Diğer uygulamalarda sıkıntı yoksa fazla kafaya takmayın. Genişletmek için tıkla... Chrome’da çok az oluyor onun dışındaki Windows sekmelerinde herhangi bir sorun yaşamıyorum. @Recep Baltaş Siz ne düşünüyorsunuz hocam bu sorun hakkında? Yazılım kaynaklı mıdır?