byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.778 Çözümler 22 23 Mart 2024 #11 Merto1526 dedi: Ekran kartından olmayadabilir.Monitör kaynaklı bir problemde olabilir. Genişletmek için tıkla... Önceki monitörümdede oluyordu buna benzer bir şey.
Merto1526 dedi: Ekran kartından olmayadabilir.Monitör kaynaklı bir problemde olabilir. Genişletmek için tıkla... Önceki monitörümdede oluyordu buna benzer bir şey.
Merto1526 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 476 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #12 byte.buster dedi: Önceki monitörümdede oluyordu buna benzer bir şey. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa göndermek tek çare.Neden olduğu çok belli değil.
byte.buster dedi: Önceki monitörümdede oluyordu buna benzer bir şey. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa göndermek tek çare.Neden olduğu çok belli değil.
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #13 byte.buster dedi: Ekranda bu şekilde noktalar çıkıp duruyor. Sebebi VRAM arızası mıdır? Ekran kartı: XFX SWFT 309 RX 6700 XT. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende de vardı Google da oluyordu sadece vallaha sonra galiba ya sürücü güncelledim ya da kabloyla alakalı bir sorun vardı onu hallettim gitti.
byte.buster dedi: Ekranda bu şekilde noktalar çıkıp duruyor. Sebebi VRAM arızası mıdır? Ekran kartı: XFX SWFT 309 RX 6700 XT. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende de vardı Google da oluyordu sadece vallaha sonra galiba ya sürücü güncelledim ya da kabloyla alakalı bir sorun vardı onu hallettim gitti.