rcnhrio Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 73 Yer Merziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #1 Ben dün bilgisayarı kullandığımda ekranda caps açınca hiçbir şey yoktu ancak bugün açtığımda Caps'e basınca ekranda bir işaret beliriyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri unknown (1).png 7,4 KB · Görüntüleme: 112 unknown.png 7,1 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
Ben dün bilgisayarı kullandığımda ekranda caps açınca hiçbir şey yoktu ancak bugün açtığımda Caps'e basınca ekranda bir işaret beliriyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Mansion 21 Ocak 2022 @rcnhrio En son güncelleştirmeleri yapar mısınız? Yüksek ihtimal Lenovo'nun bir yazılımından kaynaklı.
@rcnhrio En son güncelleştirmeleri yapar mısınız? Yüksek ihtimal Lenovo'nun bir yazılımından kaynaklı.
KS KS rcnhrio Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 73 Yer Merziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #11 Mansion dedi: @rcnhrio En son güncelleştirmeleri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hemen yapayım. Mansion dedi: @rcnhrio En son güncelleştirmeleri yapar mısınız? Yüksek ihtimal Lenovo'nun bir yazılımından kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hay Allah razı olsun sırf üşendiğim için o kadar telaş yarattım çok sağ ol. Artı 0 Eksi
Mansion dedi: @rcnhrio En son güncelleştirmeleri yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hemen yapayım. Mansion dedi: @rcnhrio En son güncelleştirmeleri yapar mısınız? Yüksek ihtimal Lenovo'nun bir yazılımından kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hay Allah razı olsun sırf üşendiğim için o kadar telaş yarattım çok sağ ol.
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.081 Makaleler 12 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 14400F MSI H610M-G 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 21 Ocak 2022 #12 @rcnhrio Rica ederim. Artı 0 Eksi
KS KS rcnhrio Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 73 Yer Merziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #13 Merthella dedi: Bende bunu arıyorum hocam nasıl geri getirebilirim diye denetim masasasına girip program ekle ya da kaldır sekmesini rica etsem atabilir misiniz? Laptopumu formatlamadan önce vardı. "Lenovo" Genişletmek için tıkla... Hocam eğer siz açmak istiyorsanız Lenovo Utility'yi indirin isterseniz. https://support.lenovo.com/do/tr/downloads/ds121769 Artı 0 Eksi
Merthella dedi: Bende bunu arıyorum hocam nasıl geri getirebilirim diye denetim masasasına girip program ekle ya da kaldır sekmesini rica etsem atabilir misiniz? Laptopumu formatlamadan önce vardı. "Lenovo" Genişletmek için tıkla... Hocam eğer siz açmak istiyorsanız Lenovo Utility'yi indirin isterseniz. https://support.lenovo.com/do/tr/downloads/ds121769