Rutkay147777 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Ekran çizgiler şeklinde bölünmüş durumda fişi çıkardım taktım ekran kartını güncelledim sadece bu monitörde oluyor. Örnek olarak. Monitör 360Hz 60'a düşürünce düzeliyor.
Ekran çizgiler şeklinde bölünmüş durumda fişi çıkardım taktım ekran kartını güncelledim sadece bu monitörde oluyor. Örnek olarak. Monitör 360Hz 60'a düşürünce düzeliyor.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 14 Kasım 2024 #2 Kablonuzda sorun olabilir. Başka bir kabloyla deneyin. 3 ihtimal var. Ya ekran kartı, ya kablo yada monitör.
Kablonuzda sorun olabilir. Başka bir kabloyla deneyin. 3 ihtimal var. Ya ekran kartı, ya kablo yada monitör.
Rutkay147777 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #3 Smmmhunter dedi: Kablonuzda sorun olabilir. Başka bir kabloyla deneyin. 3 ihtimal var. Ya ekran kartı, ya kablo ya da monitör. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bastırdım düzeldi. Smmmhunter dedi: Kablonuzda sorun olabilir. Başka bir kabloyla deneyin. 3 ihtimal var. Ya ekran kartı, ya kablo ya da monitör. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın!
Smmmhunter dedi: Kablonuzda sorun olabilir. Başka bir kabloyla deneyin. 3 ihtimal var. Ya ekran kartı, ya kablo ya da monitör. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bastırdım düzeldi. Smmmhunter dedi: Kablonuzda sorun olabilir. Başka bir kabloyla deneyin. 3 ihtimal var. Ya ekran kartı, ya kablo ya da monitör. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın!