BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.477 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 19 Haziran 2014 #2 Google yazısının sağ üstünde bulunan 2 simgeyi dert ediyorsanız sıkıntı yok. Konumlarında bir anormallik yok, doğru yerdeler. Ayrıca derdinizi çok iyi anlatmışsınız, ayrıca bir tebrik etmek istedim.
Google yazısının sağ üstünde bulunan 2 simgeyi dert ediyorsanız sıkıntı yok. Konumlarında bir anormallik yok, doğru yerdeler. Ayrıca derdinizi çok iyi anlatmışsınız, ayrıca bir tebrik etmek istedim.
Cagatay77 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #3 Sizde normal mi gözüküyor? Ben onu demek istememiştim ekranım mavi çizgili oluyor bazende kırmızı foto çektim ama sizde beyaz gözüküyor galiba?
Sizde normal mi gözüküyor? Ben onu demek istememiştim ekranım mavi çizgili oluyor bazende kırmızı foto çektim ama sizde beyaz gözüküyor galiba?
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2014 #4 Sorun büyük ihtimalle mönitöründen kaynaklı o zaman. Mönitör kablona bir bak.
Cagatay77 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #5 pc 16 bit yaptım çözünürlüklerden düzeliyor ama pc 32 bit pc kapatığımda karşıma Dikkat Kablo Bağlantınızı Kontrol Edin diyor ama pc açılıyor
pc 16 bit yaptım çözünürlüklerden düzeliyor ama pc 32 bit pc kapatığımda karşıma Dikkat Kablo Bağlantınızı Kontrol Edin diyor ama pc açılıyor