Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 17 Eylül 2022 #1 Merhaba, laptop ekranımda bu şekilde lekeler var. Bu lekeleri nasıl çıkartabilirim? Ekranı sildiğimde çıkmıyor. Dosya Ekleri 20220917_180900.jpg 115,3 KB · Görüntüleme: 74 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2022
Merhaba, laptop ekranımda bu şekilde lekeler var. Bu lekeleri nasıl çıkartabilirim? Ekranı sildiğimde çıkmıyor.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 17 Eylül 2022 #2 Laptopun kapağı kapalıyken üstüne baskı uyguladınız mı? Bu tarz lekeler o şekilde oluşuyor diye biliyorum.
Laptopun kapağı kapalıyken üstüne baskı uyguladınız mı? Bu tarz lekeler o şekilde oluşuyor diye biliyorum.
pcci44 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #3 Thomas_Anderson dedi: Merhaba, laptop ekranımda bu şekilde lekeler var. Bu lekeleri nasıl çıkartabilirim? Ekranı sildiğimde çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o klavye izi aynısı bende de var çıkacağını da zannetmiyorum ben çıkartamadım.
Thomas_Anderson dedi: Merhaba, laptop ekranımda bu şekilde lekeler var. Bu lekeleri nasıl çıkartabilirim? Ekranı sildiğimde çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o klavye izi aynısı bende de var çıkacağını da zannetmiyorum ben çıkartamadım.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 17 Eylül 2022 #4 Eğer kir ise özel silme bezleri oluyor Appleınki gibi ama daha ucuz, onlarla silebilirsin. Fiziksel hasar değildir umarım.
Eğer kir ise özel silme bezleri oluyor Appleınki gibi ama daha ucuz, onlarla silebilirsin. Fiziksel hasar değildir umarım.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 17 Eylül 2022 #5 pcci44 dedi: Hocam o klavye izi aynısı bende de var çıkacağını da zannetmiyorum ben çıkartamadım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. borisyeisar dedi: Laptopun kapağı kapalıyken üstüne baskı uyguladınız mı? Bu tarz lekeler o şekilde oluşuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben uygulamadım ama uzun süre kapalı halde durmuş
pcci44 dedi: Hocam o klavye izi aynısı bende de var çıkacağını da zannetmiyorum ben çıkartamadım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. borisyeisar dedi: Laptopun kapağı kapalıyken üstüne baskı uyguladınız mı? Bu tarz lekeler o şekilde oluşuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben uygulamadım ama uzun süre kapalı halde durmuş
Ex wife Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #6 H-hocam geçmiş olsun nasıl becerdiniz?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 17 Eylül 2022 #7 Thomas_Anderson dedi: Ben uygulamadım ama uzun süre kapalı halde durmuş Genişletmek için tıkla... Klavyeden dolayı iz olmuş o zaman. Çıkmayacağını düşünüyorum, garantisi varsa garantiye yollayın.
Thomas_Anderson dedi: Ben uygulamadım ama uzun süre kapalı halde durmuş Genişletmek için tıkla... Klavyeden dolayı iz olmuş o zaman. Çıkmayacağını düşünüyorum, garantisi varsa garantiye yollayın.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 17 Eylül 2022 #8 borisyeisar dedi: Klavyeden dolayı iz olmuş o zaman. Çıkmayacağını düşünüyorum, garantisi varsa garantiye yollayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef garantisi yok.
borisyeisar dedi: Klavyeden dolayı iz olmuş o zaman. Çıkmayacağını düşünüyorum, garantisi varsa garantiye yollayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef garantisi yok.