A Ahmet Semih Centipat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #1 Monitör G24F-2 Ekrandaki bu mavi piksel ölü piksel mi? 1 adet sorun yaratır mı garantiye göndermeye gerek var mıdır? Dosya Ekleri IMG_20220913_224458.jpg 68,4 KB · Görüntüleme: 175 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2022
Ekrandaki bu mavi piksel ölü piksel mi? 1 adet sorun yaratır mı garantiye göndermeye gerek var mıdır?
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.426 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 Pek sanmiyorum acikcasi. Uzun suredir kullaniyorsan garantiye gondermeni tercih ederim.
A Ahmet Semih Centipat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #3 parakeet dedi: Pek sanmiyorum açıkçası. Uzun suredir kullaniyorsan garantiye gondermeni tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Yok daha yeni alındı 2 gün oldu.Kararsız kaldım.Bir sıkıntısı olurmu diye çoğalma ihtimali fln
parakeet dedi: Pek sanmiyorum açıkçası. Uzun suredir kullaniyorsan garantiye gondermeni tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Yok daha yeni alındı 2 gün oldu.Kararsız kaldım.Bir sıkıntısı olurmu diye çoğalma ihtimali fln
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #4 @Ahmet Semih Fotoğrafta ekran kapalı mı?
A Ahmet Semih Centipat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #5 ChaosBoost dedi: @Ahmet Semih Fotoğrafta ekran kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Açık,ekran kartı kasa daha bağlı değil
ChaosBoost dedi: @Ahmet Semih Fotoğrafta ekran kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Açık,ekran kartı kasa daha bağlı değil
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #6 Kasaya bağla ve Dead-pixel check LCD-panels cross-reference for monitors and notebooks lcdtech.info Buradan test yap.
Kasaya bağla ve Dead-pixel check LCD-panels cross-reference for monitors and notebooks lcdtech.info Buradan test yap.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.426 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #7 Ahmet Semih dedi: Yok daha yeni alındı 2 gün oldu.Kararsız kaldım.Bir sıkıntısı olurmu diye çoğalma ihtimali fln Genişletmek için tıkla... Cogalma olacagini sanmiyorum pek. Elinde firsat varken garantiye gonderebilirsin.
Ahmet Semih dedi: Yok daha yeni alındı 2 gün oldu.Kararsız kaldım.Bir sıkıntısı olurmu diye çoğalma ihtimali fln Genişletmek için tıkla... Cogalma olacagini sanmiyorum pek. Elinde firsat varken garantiye gonderebilirsin.