D Daniel Recker Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 225 11 Ocak 2020 #1 Herkese merhaba. Ekranda bir nokta var sanki iki yandan gerilmiş gibi. Daha yakından baktığında ekran içe gömülmüş gibi ne yapabilirim? Daha doğrusu sıkıntı ne olabilir? Ekran temizleyici ile sildim. Toz değil.
Herkese merhaba. Ekranda bir nokta var sanki iki yandan gerilmiş gibi. Daha yakından baktığında ekran içe gömülmüş gibi ne yapabilirim? Daha doğrusu sıkıntı ne olabilir? Ekran temizleyici ile sildim. Toz değil.
D Dark^^ Ziyaretçi 12 Ocak 2020 #2 Ölü piksel olarak adlandırılıyor. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! buradan test edin. Eğer ölü piksel varsa tek çare ekranı değiştirmek. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Ölü piksel olarak adlandırılıyor. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! buradan test edin. Eğer ölü piksel varsa tek çare ekranı değiştirmek.