Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 1 Mayıs 2023 #31 Fidess001 dedi: Launch jscreenfix veya YouTube'dan böyle bazı videolar var onlar işe yarayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gereksiz uygulamalar hocam sanmıyorum ama zararı yok isterseniz deneyin. Elinizde imkan varken mümkünse iadesini gerçekleştirin hocam ayıplı mal.
Fidess001 dedi: Launch jscreenfix veya YouTube'dan böyle bazı videolar var onlar işe yarayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Gereksiz uygulamalar hocam sanmıyorum ama zararı yok isterseniz deneyin. Elinizde imkan varken mümkünse iadesini gerçekleştirin hocam ayıplı mal.
F Fidess001 Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 168 Çözümler 1 2 Mayıs 2023 #32 Châi dedi: Gereksiz uygulamalar hocam sanmıyorum ama zararı yok isterseniz deneyin. Elinizde imkan varken mümkünse iadesini gerçekleştirin hocam ayıplı mal. Genişletmek için tıkla... Mesela iadeye verdim eğer satıcı onaylamazsa ne olur?
Châi dedi: Gereksiz uygulamalar hocam sanmıyorum ama zararı yok isterseniz deneyin. Elinizde imkan varken mümkünse iadesini gerçekleştirin hocam ayıplı mal. Genişletmek için tıkla... Mesela iadeye verdim eğer satıcı onaylamazsa ne olur?
F Fidess001 Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 168 Çözümler 1 2 Mayıs 2023 #33 Fidess001 dedi: Mesela iadeye verdim eğer satıcı onaylamazsa ne olur? Genişletmek için tıkla... Ve 14 gün içinde koşulu var. İade talebi açtım ve bana en geç 15 Mayıs'ta teslim etmem gerektğini söylüyor bu süre o 14 gün koşulu içine giriyor mu?
Fidess001 dedi: Mesela iadeye verdim eğer satıcı onaylamazsa ne olur? Genişletmek için tıkla... Ve 14 gün içinde koşulu var. İade talebi açtım ve bana en geç 15 Mayıs'ta teslim etmem gerektğini söylüyor bu süre o 14 gün koşulu içine giriyor mu?