erenn cann Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Ekrandaki yapılanları tekrar yapan ubir uygulamaya ihtiyacı var. Ekranda yaptıklarımızının aynısını tekrardan devam ettirecek ve bunu kapanmaması gerekiyor. Bildiğiniz bir uygulama var mı?
Ekrandaki yapılanları tekrar yapan ubir uygulamaya ihtiyacı var. Ekranda yaptıklarımızının aynısını tekrardan devam ettirecek ve bunu kapanmaması gerekiyor. Bildiğiniz bir uygulama var mı?
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 17 Kasım 2024 #2 Jitbit Macro Recorder, Bartels Macro Recorder, Pulover's Macro Creator. Seç beğen kullan. Youtube'da detaylı kullanımlarını bulabilirsin.
Jitbit Macro Recorder, Bartels Macro Recorder, Pulover's Macro Creator. Seç beğen kullan. Youtube'da detaylı kullanımlarını bulabilirsin.
erenn cann Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 safadoganayss dedi: Jitbit macro recorder, bartels macro recorder, pulover's macro creator. Seç beğen kullan. YouTube'da detaylı kullanımlarını bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunlara baktım ama benim dediğim gibi değil istediğim uygulama kayıt alıyor ve nereye tıklarsam nereye basarsam kayıt edip aynısını yapıyor.
safadoganayss dedi: Jitbit macro recorder, bartels macro recorder, pulover's macro creator. Seç beğen kullan. YouTube'da detaylı kullanımlarını bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunlara baktım ama benim dediğim gibi değil istediğim uygulama kayıt alıyor ve nereye tıklarsam nereye basarsam kayıt edip aynısını yapıyor.
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 17 Kasım 2024 #4 Bahsettiğim uygulamalar dediğinizi yapıyor zaten, kayıt tuşuna basıp hareketleri yapacaksınız bitince de kaydı durduracaksınız.
Bahsettiğim uygulamalar dediğinizi yapıyor zaten, kayıt tuşuna basıp hareketleri yapacaksınız bitince de kaydı durduracaksınız.
erenn cann Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 safadoganayss dedi: Bahsettiğim uygulamalar dediğinizi yapıyor zaten, kayıt tuşuna basıp hareketleri yapacaksınız bitince de kaydı durduracaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tekrardan inceleyeceğim önerdiğin en iyisi nedir bunların arasında.
safadoganayss dedi: Bahsettiğim uygulamalar dediğinizi yapıyor zaten, kayıt tuşuna basıp hareketleri yapacaksınız bitince de kaydı durduracaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tekrardan inceleyeceğim önerdiğin en iyisi nedir bunların arasında.
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 17 Kasım 2024 #6 Kullanımı en kolayı jitbit macro recorderdır, detaylı karmaşık bir iş yapmayacaksan onu kullan.
erenn cann Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #7 safadoganayss dedi: Kullanımı en kolayı jitbit macro recorderdır, detaylı karmaşık bir iş yapmayacaksan onu kullan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
safadoganayss dedi: Kullanımı en kolayı jitbit macro recorderdır, detaylı karmaşık bir iş yapmayacaksan onu kullan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.