osmangny Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Evinönü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doğmak,Çoğalmak,Ölmek 17 Mayıs 2021 #21 ArnoldSivastanegezer dedi: Hallettim sonunda teşekkür ederim. Şimdi telefondan ayar yapacağım. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim, nasıl halletiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
ArnoldSivastanegezer dedi: Hallettim sonunda teşekkür ederim. Şimdi telefondan ayar yapacağım. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim, nasıl halletiniz?
ArnoldSivastanegezer Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 459 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #22 osmangny dedi: Çok sevindim, nasıl halletiniz? Genişletmek için tıkla... Ben de çok sevindim . Tam OK tuşuna basamamışım. Basınca hem Vysor açıldı hem de TC Games açıldı. O şekilde de halletmiş oldum.
osmangny dedi: Çok sevindim, nasıl halletiniz? Genişletmek için tıkla... Ben de çok sevindim . Tam OK tuşuna basamamışım. Basınca hem Vysor açıldı hem de TC Games açıldı. O şekilde de halletmiş oldum.