8 862276 Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 54 27 Mart 2025 #1 Arkadaşlar evde ekranı büyük olan bir laptop var ama çalışmıyor. Acaba o laptopu monitör gibi kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Arkadaşlar evde ekranı büyük olan bir laptop var ama çalışmıyor. Acaba o laptopu monitör gibi kullanabilir miyim?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.391 Çözümler 106 27 Mart 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde mümkün. Laptop çalışsaydı uygulamalar ile de yapabilirdiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde mümkün. Laptop çalışsaydı uygulamalar ile de yapabilirdiniz.
8 862276 Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 54 27 Mart 2025 #3 Myk61 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde mümkün. Laptop çalışsaydı uygulamalar ile de yapabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Ben sökme işlerini yapamıyorum başka yolu yoksa bilgisayarcıya gideceğim.
Myk61 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde mümkün. Laptop çalışsaydı uygulamalar ile de yapabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Ben sökme işlerini yapamıyorum başka yolu yoksa bilgisayarcıya gideceğim.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.391 Çözümler 106 27 Mart 2025 #4 862276 dedi: Ben sökme işlerini yapamıyorum başka yolu yoksa bilgisayarcıya gideceğim. Genişletmek için tıkla... Laptop çalışmıyorsa başka yolu yok maalesef.
862276 dedi: Ben sökme işlerini yapamıyorum başka yolu yoksa bilgisayarcıya gideceğim. Genişletmek için tıkla... Laptop çalışmıyorsa başka yolu yok maalesef.