yldzemir Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #11 feneresevdalı dedi: İş görmez. Çünkü tabletlerin micro USB çıkışları görüntü aktarmaz. Genişletmek için tıkla... tableti şuan pc ye bağladım ama içini göremiyorm aygıt yöneticisinde android yazıyor sadece
feneresevdalı dedi: İş görmez. Çünkü tabletlerin micro USB çıkışları görüntü aktarmaz. Genişletmek için tıkla... tableti şuan pc ye bağladım ama içini göremiyorm aygıt yöneticisinde android yazıyor sadece
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Mayıs 2020 #12 yldzemir dedi: tableti şuan pc ye bağladım ama içini göremiyorm aygıt yöneticisinde android yazıyor sadece Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar da gözükmüyor mu ?
yldzemir dedi: tableti şuan pc ye bağladım ama içini göremiyorm aygıt yöneticisinde android yazıyor sadece Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar da gözükmüyor mu ?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.829 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #13 yldzemir dedi: tableti şuan pc ye bağladım ama içini göremiyorm aygıt yöneticisinde android yazıyor sadece Genişletmek için tıkla... Görüntü alamazsın. Sadece dosyaları görebilirsin. O da mtp açıksa.
yldzemir dedi: tableti şuan pc ye bağladım ama içini göremiyorm aygıt yöneticisinde android yazıyor sadece Genişletmek için tıkla... Görüntü alamazsın. Sadece dosyaları görebilirsin. O da mtp açıksa.
yldzemir Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #14 ExecutioneR_ dedi: Bu bilgisayar da gözükmüyor mu ? Genişletmek için tıkla... şuan gözüküyor ama dosyalara erişemiyorum feneresevdalı dedi: Görüntü alamazsın. Sadece dosyaları görebilirsin. O da mtp açıksa. Genişletmek için tıkla... mtp yi sadece android üzerinden mi açabiliyorum
ExecutioneR_ dedi: Bu bilgisayar da gözükmüyor mu ? Genişletmek için tıkla... şuan gözüküyor ama dosyalara erişemiyorum feneresevdalı dedi: Görüntü alamazsın. Sadece dosyaları görebilirsin. O da mtp açıksa. Genişletmek için tıkla... mtp yi sadece android üzerinden mi açabiliyorum