Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 10 Aralık 2024 #1 Merhaba, ekranı calısmayan bir tabletim var Samsung, bilgisayara baglayıp kontrol edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 626 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 Karusd dedi: Merhaba, ekranı calısmayan bir tabletim var Samsung, bilgisayara baglayıp kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabletin ekranı hiç mi çalışmıyor? Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açarsan scrpy ile kontrol edebilirsin. Artı 0 Eksi
Karusd dedi: Merhaba, ekranı calısmayan bir tabletim var Samsung, bilgisayara baglayıp kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabletin ekranı hiç mi çalışmıyor? Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açarsan scrpy ile kontrol edebilirsin.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 11 Aralık 2024 #3 Karusd dedi: Merhaba, ekranı calısmayan bir tabletim var Samsung, bilgisayara baglayıp kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Servis yeni ekran takabilirse taktir. Telefon ile sor. Artı 0 Eksi
Karusd dedi: Merhaba, ekranı calısmayan bir tabletim var Samsung, bilgisayara baglayıp kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Servis yeni ekran takabilirse taktir. Telefon ile sor.
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 11 Aralık 2024 #4 ORHAN.2024 dedi: Servis yeni ekran takabilirse taktir. Telefon ile sor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu sormadimki ben. m1stx dedi: Tabletin ekranı hiç mi çalışmıyor? Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açarsan scrpy ile kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir yerden sonra neden bozuldu bilmiyorumda ekran, gözüküyor ama dokunmatiği bozuk hocam tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
ORHAN.2024 dedi: Servis yeni ekran takabilirse taktir. Telefon ile sor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu sormadimki ben. m1stx dedi: Tabletin ekranı hiç mi çalışmıyor? Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açarsan scrpy ile kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir yerden sonra neden bozuldu bilmiyorumda ekran, gözüküyor ama dokunmatiği bozuk hocam tıklayınca hiçbir şey olmuyor.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 11 Aralık 2024 #5 Ayarlarda dokunma hassasiyeti var onu yeşile getir dene. Artı 0 Eksi
KS KS Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 11 Aralık 2024 #6 ORHAN.2024 dedi: Ayarlarda dokunma hassasiyeti var onu yeşile getir dene. Genişletmek için tıkla... Dokunmatik calısmıyor hocam ayarlara nasıl gireyim. Artı 0 Eksi
ORHAN.2024 dedi: Ayarlarda dokunma hassasiyeti var onu yeşile getir dene. Genişletmek için tıkla... Dokunmatik calısmıyor hocam ayarlara nasıl gireyim.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 11 Aralık 2024 #7 Karusd dedi: Dokunmatik calısmıyor hocam ayarlara nasıl gireyim. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarina sıfirlamalisin, bunun icin marka model ne ise yaz üzerindeki ses aç güç tuşu ayni anda basilı tutup denenir.Menu gelebilir.Yeniden yaziliminı yükler. Artı 0 Eksi
Karusd dedi: Dokunmatik calısmıyor hocam ayarlara nasıl gireyim. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarina sıfirlamalisin, bunun icin marka model ne ise yaz üzerindeki ses aç güç tuşu ayni anda basilı tutup denenir.Menu gelebilir.Yeniden yaziliminı yükler.