Ekranı bozulan Samsung A52 bilgisayara nasıl yansıtılır?

Daha fazla  
Instagram'dayken telefonun ekranı aniden. Sesler gelmeye devam ediyor, şarja takınca plug in" sesi geliyor. Hatta kapatma tuşuna 2 kez basıp kamerayı açıp ses arttırma tuşuyla fotoğraf da çekebiliyorum, onun sesi de geliyor. Ama ekran yok. Laptopa bağlıyorum yine bağlantı sesi geliyor hem bilgisayardan hem telefondan ama dosya gezgininde gözükmüyor telefon. Ekranı bilgisayara yansıtıp telefonu bilgisayardan kullanarak fotoğraf/videolarımı kurtarıp sıfırlamak geldi aklıma ama daha bilgisayar görmüyor bile telefonu. Ne yapabilirim? Samsung A52 kullanıyorum.

Muhtemelen yansıtamazsın, yansıtmanın bazı yolları var lakin cihazı boot moda falan alman gerekiyor çünkü tahminimce default olarak kapalı gelen USB hata ayıklama sende de kapalıydı bu nedenden ötürü cihazı açamayabilirsin. USB hata ayıklama açık mıydı?

Bunu alıcaksın bir ucunu monitöre alıcaksın öbür ucunu telefona takıcaksın.

Type-C- USB-A kablosuyla bağladım laptopa. Elimde bu var şu an. Bununla yapabileceğim başka şeyler yok mu?
USB Kablosuyla görüntü aktaramazsın.

Yanlış hatırlamıyorsam açık olması lazım hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB Girişinin açık olmasına gerek yok bu görüntü aktarıcı USB ile alakası yok bunu takıcaksın bunla yapıcaksın başkada seçenginde yok öteki türlü ekranını yaptırman lazım.

Bu kabloyu alıp televizyona bağlasam bile nasıl kontrol edeceğim? Ekran çalışmıyor o yüzden sadece ana ekranı görürüm. Sağa sola kaydırma veya uygulama açma işlemlerini nasıl yapacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…