Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 526 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Lexar 120 GB Ekran kartı AMD radeon r7 m260 İşlemci Intel i5 4210u Elimde Toshiba markalı LCD ekrani çalışmayan bir laptop var. Nasıl ekransiz kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023
Enes tec Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Monitör al. Artı 0 Eksi
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 526 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 Enes tec dedi: Monitör al. Genişletmek için tıkla... TV var ama sinyal yok diyor HDMI. Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Rektepat dedi: TV var ama sinyal yok diyor HDMI. Genişletmek için tıkla... İlk önce laptoptan ekranı TV'ye vermeniz lazım. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: TV var ama sinyal yok diyor HDMI. Genişletmek için tıkla... İlk önce laptoptan ekranı TV'ye vermeniz lazım.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 526 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #5 Abu Thabit Koghony dedi: İlk önce laptoptan ekranı TV'ye vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Anladığım önce HDMI laptopa sonra TV bağlayacağım doğru mu? Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: İlk önce laptoptan ekranı TV'ye vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Anladığım önce HDMI laptopa sonra TV bağlayacağım doğru mu?
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 Rektepat dedi: Anladığım önce HDMI laptopa sonra TV bağlayacağım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu bağlıyorsanız ekran gelmiyorsa ekran kartından diyeceğim fakat laptoptan ekranı paylaşmanız gerekiyor diye biliyorum. Windows+P yaparak seçeneklerden seçiyordum TV'ye veriyordu. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Anladığım önce HDMI laptopa sonra TV bağlayacağım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu bağlıyorsanız ekran gelmiyorsa ekran kartından diyeceğim fakat laptoptan ekranı paylaşmanız gerekiyor diye biliyorum. Windows+P yaparak seçeneklerden seçiyordum TV'ye veriyordu.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 526 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #7 Abu Thabit Koghony dedi: Hocam kabloyu bağlıyorsanız ekran gelmiyorsa ekran kartından diyeceğim fakat laptoptan ekranı paylaşmanız gerekiyor diye biliyorum. Windows+p yaparak seçeneklerden seçiyordum TV'ye veriyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopun ekrani bozuk nasıl yapacağım ama BIOS giriyorum görüntü yine gelmiyor sinyal yok diyor. Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: Hocam kabloyu bağlıyorsanız ekran gelmiyorsa ekran kartından diyeceğim fakat laptoptan ekranı paylaşmanız gerekiyor diye biliyorum. Windows+p yaparak seçeneklerden seçiyordum TV'ye veriyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopun ekrani bozuk nasıl yapacağım ama BIOS giriyorum görüntü yine gelmiyor sinyal yok diyor.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #8 Rektepat dedi: Hocam laptopun ekrani bozuk nasıl yapacağım ama BIOS giriyorum görüntü yine gelmiyor sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows+p yapın 3 kere alt ok tuşuna basın ardından enterlayın ikinci ekrana aktarıyor tüm görüntüyü. ( Kendim denedim.) Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Hocam laptopun ekrani bozuk nasıl yapacağım ama BIOS giriyorum görüntü yine gelmiyor sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows+p yapın 3 kere alt ok tuşuna basın ardından enterlayın ikinci ekrana aktarıyor tüm görüntüyü. ( Kendim denedim.)
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 526 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #9 Abu Thabit Koghony dedi: Hocam Windows+p yapın 3 kere alt ok tuşuna basın ardından enterlayın ikinci ekrana aktarıyor tüm görüntüyü. Genişletmek için tıkla... Deniyorum Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: Hocam Windows+p yapın 3 kere alt ok tuşuna basın ardından enterlayın ikinci ekrana aktarıyor tüm görüntüyü. Genişletmek için tıkla... Deniyorum
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #10 Rektepat dedi: Deniyorum Genişletmek için tıkla... Şuan denedim oldu. Umarım sizinde olur. Artı 0 Eksi