Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Lexar 120 GB Ekran kartı AMD radeon r7 m260 İşlemci Intel i5 4210u Elimde Toshiba markalı LCD ekrani çalışmayan bir laptop var. Nasıl ekransiz kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #11 Abu Thabit Koghony dedi: Şuan denedim oldu. Umarım sizinde olur. Genişletmek için tıkla... Sinyal yok diyo Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: Şuan denedim oldu. Umarım sizinde olur. Genişletmek için tıkla... Sinyal yok diyo
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #12 Rektepat dedi: Sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman ekran kartınızdan kaynaklı sorun olabilir mi? Ayrıca hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman ekran kartınızdan kaynaklı sorun olabilir mi? Ayrıca hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #13 Abu Thabit Koghony dedi: Hocam o zaman ekran kartınızdan kaynaklı sorun olabilir mi? Ayrıca hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 hocam ctrl alt del yapınca yenide başlatıyor kendini Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: Hocam o zaman ekran kartınızdan kaynaklı sorun olabilir mi? Ayrıca hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 hocam ctrl alt del yapınca yenide başlatıyor kendini
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #14 Rektepat dedi: Windows 10 hocam ctrl alt del yapınca yenide başlatıyor kendini Genişletmek için tıkla... Ekran yansıtma ve bilgisayarınıza veya kablosuz ekranınıza yansıtma - Microsoft Desteği Ekran yansıtmayı ve bir cihazdan diğerine içerik yansıtmayı öğrenin. support.microsoft.com Başka çözüm bulamadım, linkteki benim size önerdiğim çözüm. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Windows 10 hocam ctrl alt del yapınca yenide başlatıyor kendini Genişletmek için tıkla... Ekran yansıtma ve bilgisayarınıza veya kablosuz ekranınıza yansıtma - Microsoft Desteği Ekran yansıtmayı ve bir cihazdan diğerine içerik yansıtmayı öğrenin. support.microsoft.com Başka çözüm bulamadım, linkteki benim size önerdiğim çözüm.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #15 Mini bilgisayar olarak veya HTPC, Nas gibi amaçlarda kullanarak değerlendirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #16 Abu Thabit Koghony dedi: Ekran yansıtma ve bilgisayarınıza veya kablosuz ekranınıza yansıtma - Microsoft Desteği Ekran yansıtmayı ve bir cihazdan diğerine içerik yansıtmayı öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS normalde laptopta açılıyor BIOS'u bile göremiyorum TV de. Ben Tuba dedi: Mini bilgisayar olarak veya HTPC, Nas gibi amaçlarda kullanarak değerlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tv kullanmak istiyorum ama sinyal yok yazıyor tv de ne yaptıysam olmadı Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: Ekran yansıtma ve bilgisayarınıza veya kablosuz ekranınıza yansıtma - Microsoft Desteği Ekran yansıtmayı ve bir cihazdan diğerine içerik yansıtmayı öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS normalde laptopta açılıyor BIOS'u bile göremiyorum TV de. Ben Tuba dedi: Mini bilgisayar olarak veya HTPC, Nas gibi amaçlarda kullanarak değerlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tv kullanmak istiyorum ama sinyal yok yazıyor tv de ne yaptıysam olmadı
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #17 Rektepat dedi: Hocam BIOS normalde laptopta açılıyor BIOS'u bile göremiyorum TV de. Hocam tv kullanmak istiyorum ama sinyal yok yazıyor tv de ne yaptıysam olmadı Genişletmek için tıkla... Ekran kablosunu sökün, bende BIOS direkt olarak tv'den gözüktü. Artı 0 Eksi
Rektepat dedi: Hocam BIOS normalde laptopta açılıyor BIOS'u bile göremiyorum TV de. Hocam tv kullanmak istiyorum ama sinyal yok yazıyor tv de ne yaptıysam olmadı Genişletmek için tıkla... Ekran kablosunu sökün, bende BIOS direkt olarak tv'den gözüktü.
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #18 Ben Tuba dedi: Ekran kablosunu sökün. Genişletmek için tıkla... Anakartta sökulu bir de resmini atayım siz bakin. Ben Tuba dedi: Ekran kablosunu sökün, bende BIOS direkt olarak tv'den gözüktü. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 16915109332215932496877039378874.jpg 224,9 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
Ben Tuba dedi: Ekran kablosunu sökün. Genişletmek için tıkla... Anakartta sökulu bir de resmini atayım siz bakin. Ben Tuba dedi: Ekran kablosunu sökün, bende BIOS direkt olarak tv'den gözüktü. Genişletmek için tıkla...
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #19 Parça gözükmüyor mu yoksa ben mi göremedim? Sanırım altta. Artı 0 Eksi
KS KS Rektepat Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus rx 7700xt - Ryzen 5 7600- Asus Prime A620M-K - Wd green 500 gb-Rampage Octagon c70- Fsp hydro k pro 750 watt Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #20 Ben Tuba dedi: Parça gözükmüyor mu yoksa ben mi göremedim? Sanırım altta. Genişletmek için tıkla... Altta takilimi Artı 0 Eksi
Ben Tuba dedi: Parça gözükmüyor mu yoksa ben mi göremedim? Sanırım altta. Genişletmek için tıkla... Altta takilimi