K KaanKurt Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 269 10 Ağustos 2022 #21 dArKaLoNe00568964 dedi: Videoyu çekmişim ama atmamışım özür dilerim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanırım açık değil. Açtığımda kapanıyor program.
dArKaLoNe00568964 dedi: Videoyu çekmişim ama atmamışım özür dilerim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanırım açık değil. Açtığımda kapanıyor program.
dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #22 KaanKurt dedi: Sanırım açık değil. Açtığımda kapanıyor program. Genişletmek için tıkla... Telefonu kabloyla bağladınız mı? Evet şimdi hatırladım bir de bağlayınca sizden onay istiyor algılasın mı diye telefonda onay vermeniz lazım. Açıksa. Bu onayı sadece ilk takışta ister.
KaanKurt dedi: Sanırım açık değil. Açtığımda kapanıyor program. Genişletmek için tıkla... Telefonu kabloyla bağladınız mı? Evet şimdi hatırladım bir de bağlayınca sizden onay istiyor algılasın mı diye telefonda onay vermeniz lazım. Açıksa. Bu onayı sadece ilk takışta ister.
K KaanKurt Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 269 10 Ağustos 2022 #23 dArKaLoNe00568964 dedi: Telefonu kabloyla bağladınız mı? Evet şimdi hatırladım bir de bağlayınca sizden onay istiyor algılasın mı diye telefonda onay vermeniz lazım. Açıksa. Bu onayı sadece ilk takışta ister. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl onaylayacağım eğer ekran siyah ise?
dArKaLoNe00568964 dedi: Telefonu kabloyla bağladınız mı? Evet şimdi hatırladım bir de bağlayınca sizden onay istiyor algılasın mı diye telefonda onay vermeniz lazım. Açıksa. Bu onayı sadece ilk takışta ister. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl onaylayacağım eğer ekran siyah ise?
dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #24 KaanKurt dedi: Peki nasıl onaylayacağım eğer ekran siyah ise? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. Bir de bendeki telefon farklı marka (Samsung J7 Prime) Xiaomi de nasıl olur bilmiyorum.
KaanKurt dedi: Peki nasıl onaylayacağım eğer ekran siyah ise? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. Bir de bendeki telefon farklı marka (Samsung J7 Prime) Xiaomi de nasıl olur bilmiyorum.
S senugsa Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 129 10 Ağustos 2022 #25 AtamanM dedi: Telefondan bir ayar yapılması lazım. Eğer görüntü yoksa lakin dokunmatik çalışıyorsa aynı android sürümüne sahip bir cihazdan yola çıkıp, dokunacağınız yeri tahmin ederek deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görüntü giderse otomatikman dokunmatik de gider zaten hocam
AtamanM dedi: Telefondan bir ayar yapılması lazım. Eğer görüntü yoksa lakin dokunmatik çalışıyorsa aynı android sürümüne sahip bir cihazdan yola çıkıp, dokunacağınız yeri tahmin ederek deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görüntü giderse otomatikman dokunmatik de gider zaten hocam