Ekranı çatlayan Samsung tablet tamir edilir mi?

Fnrbhce

Decapat
Tabletin şu an ekranının yarısı çatlak, bunu serviste tamir edebilir miyiz ve tamir edilirse ne kadar tutar? Şu an tablet çalışıyor ve birkaç gün sonra çatlak büyür mü?

Tabletin şu an ekranının yarısı çatlak, bunu serviste tamir edebilir miyiz ve tamir edilirse ne kadar tutar? Şu an tablet çalışıyor ve birkaç gün sonra çatlak büyür mü?

Tamir edilir yüksek ihtimalle ama bir tablet ederi kadar para isteyebiliyorlar kimi durumda.

Peki tablet kaldığı yerde patlar mı veya şarja takarsam 2 gün evde olmayacağız.
Kesinlikle patlar diye bir şey diyemeyiz. Yamulmanın türüne göre değişir. Yamulurken bataryaya zarar geldiyse patlama ihtimali var. Ancak diğer türlü ben pek ihtimal vermiyorum. Patlarsa sorumluluk bana ait değil. Zira bahsi geçen konu teknoloji. Ne olacağını tamamen anlamak biraz zor. Yapacağın en iyi şey cihazı bilen birisine emanet edip gerekli kontrolleri yaptırmak olur. Örnek vermek gerekirse teknik servis diyebilirim.

Ekranın ortasındaki çatlaktan hafif sarı renkli bir ışık var o nedir tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…